Dolar 32,5305
%-0.05
Euro 34,7968
%-0.2
Altın 2.425,910
%-0.17
Bist-100 9.711,00
%0.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Kurum’dan  CHP’li Özel’e yanıt: Millete parmak sallamayı bırakın

Bakan Kurum’dan CHP’li Özel’e yanıt: Millete parmak sallamayı bırakın

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un katıldığı bir canlı yayında “İzmir işgal altında” sözlerine CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, ‘’ Sen İzmir’de muhtar olamazsın’’ ifadeleriyle yanıt vermişti. CHP’li Özel’e Bakan Kurum’dan yanıt gecikmedi. Kurum sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ‘’ Mazisi millete karşı durmakla geçenler gayriahlaki bir dille,muhtar göndermesiyle parmak sallıyor. Millet iradesini konuşacak en son kişi sensin Özgür Özel!’’ dedi.

  • Ege Postası
  • 17.09.2022 - 14:59

EGEPOSTASI- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un ‘İzmir işgal altında’ ifadelerine CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel çok sert eleştirilerde bulunmuştu. CHP’li Özel, Bakan Kurum’u hedef alarak‘’Sen İzmir’de muhtar bile olmazsın’’ demişti.  

‘İzmir’in sorunlarını çözün’

Özgür Özel’e sosyal medyadan yanıt veren Murat Kurum, ‘’Mazisi millete karşı durmakla geçenler gayriahlaki bir dille,muhtar göndermesiyle parmak sallıyor. Millet iradesini konuşacak en son kişi sensin Özgür Özel! Millete parmak sallamayı bırakın! Yönetemediğiniz şehirlerin,25 yıldır kaderine terk ettiğiniz İzmir’in sorunlarını çözün!’’ dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.