Dolar 32,4339
%-0.16
Euro 34,7540
%-0.62
Altın 2.436,080
%-0.01
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Çavuşoğlu'ndan İzmir'de yoğun mesai

Bakan Çavuşoğlu'ndan İzmir'de yoğun mesai

Bazı programlara katılmak üzere İzmir’e gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ilk olarak İzmir Valiliği daha sonra da sırasıyla Konak'taki AK Nokta, Kemeraltı'nda incelemeler ve AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Bakan Çavuşoğlu, İzmirli vatandaşların ilgisinden memnun olduğunu ifade ederek, "Bu ilgi bizim üzerimizdeki sorumluluğu artırıyor. İzmir'e ve İzmirlilere daha çok hizmet etmemiz gerektiğini hatırlatıyor" dedi.

  • Ege Postası
  • 02.10.2021 - 11:31

İzmir'deki bazı programlara katılmak üzere kente gelen Dışişleri Bakanı Mevlüy Çavuşoğlu, İzmir Valiliğine ziyarette bulundu. Bakan Çavuşoğlu'nu Vali Yavuz Selim Köşger kapıda karşılarken, ziyarette AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin yanı sıra AK Parti İzmir milletvekilleri Necip Nasır, Cemal Bekle, Mahmut Atilla Kaya ve Yaşar Kırkpınar da yer aldı.

Valilik Şeref Defterini imzalayan Bakan Çavuşoğlu, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'in başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade ederek, İzmir'de bir dizi etkinliğe katılacağını ifade etti. Çavuşoğlu ve beraberindekiler, daha sonra görüşme için Valilik Makamına geçti. (İHA)

AK NOKTA'YA ZİYARET

Bakan Çavuşoğlu Valilik ziyaretnin ardından İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Milletvekili Atilla Kaya, Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş ile birlikte Konak Meydanı’ndaki AK Nokta standını ziyaret etti. Bakan Çavuşoğlu burada İzmirli vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ederken, partili gençlerin çalışmalarını gözlemledi.

AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'ye ziyarette bulundu.

Bakan Çavuşoğlu, parti anı defterini imzaladıktan sonra yaptığı konuşmada, İzmir'de bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

İzmir programı kapsamında Vali Yavuz Selim Köşger'e ziyarette bulunduğunu, Kemeraltı'nda incelemeler yaptığını ve AK Nokta'da partili gençlerin çalışmasını gözlemlediğini kaydeden Bakan Çavuşoğlu, "Vatandaşlarımızın bu noktalara gösterdiği ilgiyi görünce çok mutlu olduk. Vatandaşlarımızın hem dertlerini dinliyor hem de üye olmak isteyenleri partimize kaydediyorlar. Son zamanlarda rekor düzeyde üye artışı olmuş. Kadın ve gençlik kollarımız ile teşkilat üyelerimizi kutluyorum." dedi.

Çavuşoğlu, İzmirlilerin AK Parti'ye ilgi gösterdiğini dile getirerek, "Bu ilgi bizim üzerimizdeki sorumluluğu artırıyor. İzmir'e ve İzmirlilere daha çok hizmet etmemiz gerektiğini hatırlatıyor. İnşallah arkadaşlarımızla birlikte Cumhurbaşkanımız liderliğinde tüm bakanlıklarımız ve milletvekillerimizin de yakından takibiyle daha güzel hizmet getireceğiz." diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Sürekli de ziyaretinden dolayı Bakan Çavuşoğlu'na teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.