Dolar 32,5107
%0.07
Euro 34,8880
%-0.24
Altın 2.455,550
%0.79
Bist-100 9.891,00
%1.79

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aydın Pehlivan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a festival daveti

Aydın Pehlivan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a festival daveti

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı 1. Uluslararası Menemen Çömlek Festivali'ne davet etti. İçerisinde davet mektubunun yer aldığı açık çömlek şeklinde tasarlanan özel davetiyeyi Erdoğan’a takdim eden Pehlivan, “Sayın Cumhurbaşkanım, teşrifleriniz bizleri onurlandıracaktır ve gururlandıracaktır” dedi.

  • Ege Postası
  • 28.09.2022 - 23:29

EGEPOSTASI-  İzmir'in Menemen ilçesini 7-9 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 1. Uluslararası Menemen Çömlek Festivali heyecanı sardı.

6000 yıldır çömlekçiliğin kalbinin attığı Menemen’de hazırlıklar sürerken, Ankara'da temaslarda bulunan Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bu yıl ilk kez düzenlenecek festivale davet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bizzat davet eden Pehlivan, çömlekten özel olarak hazırlanan davetiyeyi Erdoğan’a takdim etti. Aydın Pehlivan’a bu sırada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ da eşlik etti.

Aydın Pehlivan, Menemen’in simgesi çömlekçiliğin gelişimine katkı koymak için çalışmalarını sürdürürken davete ilişkin sosyal medya hesabından, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı 6000 yıllık görkemli bir geçmişe sahip ilçemizde gerçekleştireceğimiz 1. Uluslararası Menemen Çömlek Festivalimizi onurlandırması için davette bulunduk." paylaşımını yaptı.

Öte yandan Pehlivan, AK Parti Genel Başkanvekilleri Binali Yıldırım, Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Jülide Sarıeroğlu, Hayati Yazıcı, Mustafa Şen ile Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan’ı da festivale davet etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.