Dolar 32,5919
%0.36
Euro 34,8601
%0.37
Altın 2.504,820
%0.82
Bist-100 9.680,00
%1.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ankara'da 'tokalaşma' krizi: 'Kendi partinin vekilini tanıman lazım!'

Ankara'da 'tokalaşma' krizi: "Kendi partinin vekilini tanıman lazım!"

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç’un, geçen hafta Ankara’da partisinin TBMM Grup Toplantısı’nın ardından, diğer partililerle birlikte gittikleri bir restoranda partililerle tokalaşırken, CHP YDK Üyesi ve Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül’ü tanımadığı iddia edildi. Bülbül’ün bunun üzerine Koç’u "İlçe başkanlığı yapıyorsun ama kendi partinin milletvekilini tanıman lazım" diyerek uyardığı öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 26.05.2022 - 12:24

EGEPOSTASI – Geçtiğimiz hafta Ankara’da CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç ile CHP YDK Üyesi ve Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül arasında 'tokalaşma' krizi yaşandığı öne sürüldü.

İddialara göre geçtiğimiz hafta bir dizi program kapsamında Ankara’ya giden CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç, partisinin TBMM grup toplantısına katıldıktan sonra diğer partililerle birlikte bir restorana yemeğe gitti. 

Serdar Koç’un yemekte masadaki tüm vekillerle selamlaştığı, fakat partisinin YDK Üyesi ve Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül’ü tanımayarak es geçtiği öğrenildi. Bunun üzerine Bülbül’ün kendisini tanıtarak Koç’a uyarıda bulunduğu ifade edildi.

BÜLBÜL KONUYU GENEL MERKEZE TAŞIDI

Öte yandan Bülbül'ün İlçe Başkanı Koç'la yaşadığı krizi YDK'da ve PM'de olan bazı yöneticilerle paylaşarak, "Kendi partisinin milletvekilini tanımayan ilçe başkanından ne olur?" dediği CHP kulislerinde konuşuluyor.

UMUTOĞULLARI: İNSAN KENDİ PARTİSİNİN VEKİLİNİ TANIMAZ MI?

Gazeteci Mithat Umutoğulları, Büyük İzmir TV’de yayınlanan 8. Gün programında olayın perde arkasını şu sözlerle anlattı:

“CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç, masada İzmir Milletvekili Ednan Arslan, diğer vekiller ve Serdar Serdar Sandal’la tokalaşıyor. Fakat Aydın Milletvekili ve PM Üyesi Süleyman Bülbül’ü es geçiyor. Süleyman Bülbül ‘Ben Aydın Milletvekili, aynı zamanda YDK Üyesiyim. Beni tanımadınız’ diyor. Serdar Koç’ta tabii ego tavan… ‘Ben de şu odanın başkanlığını yaptım. Şöyle yaptım’ diye konuşmuş. Bülbül de ‘İlçe başkanlığı yapıyorsun ama kendi partinin milletvekilini tanıman lazım’ diye onu bozuyor. İnsan kendi partisinin milletvekilini tanımaz mı? Yarın milletvekili adayı olacak bu adam. Kendi partisinin milletvekilini tanımayan adamdan milletvekili mi olur?”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.