Dolar 32,5734
%0.1
Euro 35,0284
%0.57
Altın 2.435,370
%0.5
Bist-100 9.764,00
%0.43

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alpay Özalan’dan Tarkan’a ‘Soyer’ çıkışı

Alpay Özalan’dan Tarkan’a ‘Soyer’ çıkışı

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Akbelen Ormanı’nda zeytin ağaçlarının kesilmesine tepki gösteren sanatçı Tarkan’a sosyal medya üzerinden zehir zemberek sözler sarf etti. Tarkan’ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i övdüğü video üzerinden sert eleştirilerde bulunan Özalan “Tarkan denilen kumandalı provokatör, yine çıkmış meydana. Ekrem İmamoğlu ağaçları keserken, dikey bahçeleri sökerken sesi çıkmıyor. Tunç Soyer İzmir'i batırırken menfaat için "Çok güzel yönetiyor." diyor. Utanmadan konuşuyor. Sana "Yazıklar olsun." bile denmez zavallı” ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 01.04.2022 - 09:40

EGEPOSTASI – Sanatçı Tarkan, kömür madeni açılmak istenen Muğla’nın Milas ilçesine bağlı İkizköy’deki Akbelen Ormanı‘nda zeytin ağaçlarının kesilmesine sosyal medya üzerinden tepki göstererek, “Zeytinliklerimizin kıyımı başladı. Ne desek, ne yapsak yine kulak asan olmadı. Zeytin ağaçlarımız katlediliyor. Çok üzülüyorum. Yazıklar olsun. Hem vicdandan hem akıldan yoksun insandan yana da umudum kalmadı artık. Doğayı şuursuzca yok ederken bindiği dalı kestiğini unutuyor. Tüm dünyada durum aynı. Doğa bitiyor. Sonumuz hayır ola” ifadelerini kullanmıştı.

ÖZALAN ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Tarkan’ın bu sözleri AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan’ın büyük tepkisini çekti. Özalan, Tarkan’ı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer üzerinden hedef aldı. 

Sanatçının bir konserinde kendisini dinlemeye gelen yakın dostu Soyer’e övgü dolu sözler söylediği bir videoyu sosyal medyadan paylaşan Özalan şu ifadeleri kullandı:

“Tarkan denilen kumandalı provokatör, yine çıkmış meydana. Ekrem İmamoğlu ağaçları keserken, dikey bahçeleri sökerken sesi çıkmıyor. Tunç Soyer İzmir'i batırırken menfaat için "Çok güzel yönetiyor." diyor. Utanmadan konuşuyor. Sana "Yazıklar olsun." bile denmez zavallı.

Tarkan'ın ne kadar yalancı, ne kadar menfaatçi ve ne kadar gereksiz olduğunu bu videodan anlayabilirsiniz. "Canım dostum Tunç Soyer, İzmir'e çok güzel şeyler yapıyor, daha neler neler olacak." diyor. İzmirliler hiçbir şey görmedi. CHP'nin yedek trollü, utanmıyor musun?”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.