Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ali Öztunç'tan Bakan Kurum'a; Yine yanlış anlamışsın

Ali Öztunç'tan Bakan Kurum'a; Yine yanlış anlamışsın

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, “Her şey değişir, CHP değişmez. İktidara gelirlerse milyonları ev sahibi yapmış, afetlerde milletin umudu olmuş Bakanlığımızı kapatacaklarmış” diyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a yanıt verdi. Öztunç, “Yine yanlış anlamışsın. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, ‘Çevre ve İklim Bakanlığı’ olacak. Hani sizin malı götürmek için kullandığınız, yeşil alan ve deprem toplanma alanlarını 5’li çetenize imara açtığınız ‘Şehircilik’ var ya işte o kalkacak. Belli ki bu zoruna gitmiş” dedi.

  • Ege Postası
  • 30.08.2022 - 11:06

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk TV’de dün yayınlanan “Olaylar ve Görüşler” programında, “Bu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nı kapatacağız. Çevre Bakanlığı olacak. Doğa. Orada oturan bakan, bizim Karkamış Belediyesi’nin diyelim ki bir parkı var, parkı imara açabilir. Senin ne işin var Karkamış’ta? İstanbul’da bir yeşil alanı imara açabilir. Bu yetki belediyelerde olur, orası denetler. Bütün büyük rantların merkezidir orası. Beşli çetenin de merkezidir orası” demişti.

Bakan Murat Kurum, sosyal medya hesabında, Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerine ilişkin, “Her şey değişir, CHP değişmez. İktidara gelirlerse milyonları ev sahibi yapmış, afetlerde milletin umudu olmuş Bakanlığımızı kapatacaklarmış. Bunu, tarihe musluk, ibrik ve heykellerle geçecek olan sözde çevreci CHP’den duyduğumuza şaşırdık mı? Tabii ki hayır” paylaşımı yaptı.

Ali Öztunç da Bakan Kurum’a sosyal medya hesabından yanıt verdi. Öztunç, Kurum’un paylaşımını alıntıladı ve “Yine yanlış anlamışsın. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, ‘Çevre ve İklim Bakanlığı olacak. Hani sizin malı götürmek için kullandığınız, yeşil alan ve deprem toplanma alanlarını 5’li çetenize imara açtığınız ‘Şehircilik’ var ya işte o kalkacak. Belli ki bu zoruna gitmiş” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.