Dolar 32,3690
%0.16
Euro 35,0130
%-0.15
Altın 2.325,620
%0.22
Bist-100 9,10
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ali Babacan'dan videolu bayram mesajı

Ali Babacan'dan videolu bayram mesajı

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ramazan Bayramı’nı eşi Zeynep Babacan ile çektiği bir videolu mesajla kutladı. Babacan, “Yeter ki kendimize güvenelim. Yeter ki gençlerimize güvenelim. Hep beraber başaracağız. Omuz omuza çalışacağız ve ülkemizi hep beraber layık olduğu seviyeye ulaştıracağız. Ülkemiz için adalet için zenginlik için hep beraber bu yola çıktık, hep beraber başaracağız” dedi.

  • Ege Postası
  • 02.05.2022 - 16:54

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Ramazan Bayramı dolayısıyla eşi Zeynep Babacan ile kamera karşına geçerek bir videolu mesaj yayınladı. Babacan, şunları söyledi:

“Ramazan Bayramı’nız mübarek olsun. Bu bayram vesilesiyle hepinize sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum. Gönül isterdi ki bu bayrama bolluk içerisinde girebilelim. Gönül isterdi ki bu bayrama emeklilerimiz, işçilerimiz, çiftçilerimiz, esnafımız daha mutlu girebilsin. Sorunlar büyük hepsinin farkındayız. Ama bu ülke, çok büyük bir ülke. 84 milyon nüfusuyla Avrupa’nın en büyük topraklarıyla, tarım arazileriyle çok güçlü bir ülkeyiz. Büyük bir ülkeyiz. Yeter ki bu ülke adaletle yönetilsin. Yeter ki bu ülke istişareyle yönetilsin. Yeter ki bu ülke dürüst ve ehil kadrolarla yönetilsin. Sorunların hepsini aşarız. Bu ülkenin çözülemeyecek hiçbir sorunu yok. Yeter ki kendimize güvenelim. Yeter ki gençlerimize güvenelim. Hep beraber başaracağız. Omuz omuza çalışacağız ve ülkemizi hep beraber layık olduğu seviyeye ulaştıracağız. Ülkemiz için adalet için zenginlik için hep beraber bu yola çıktık, hep beraber başaracağız.”

Zeynep Babacan da “Ben de daha güzel nice bayramlara ulaşmak dileğiyle herkesin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.