Dolar 32,3330
%0.16
Euro 35,1734
%-0.03
Altın 2.240,510
%-0.13
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ali Babacan: Ayşe Sevde’nin bile huzurunu bozan bu iktidarı...

Ali Babacan: Ayşe Sevde’nin bile huzurunu bozan bu iktidarı...

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 12 yaşındaki bir çocuğun kendisine yazdığı mektubu paylaşarak, “Ayşe Sevde’nin bile huzurunu bozan bu iktidarı ilk seçimde müsait bir yerde indireceğiz. Endişeye mahal yok. Küçük arkadaşımın tabiriyle taahhüt ediyorum: Hayat bayram olacak” dedi.

  • Ege Postası
  • 08.12.2022 - 23:16

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Ayşe Sevde Nurlan isimli bir çocuğun kendisine yazdığı mektubu sosyal medya hesabından paylaştı. Babacan, “Ayşe Sevde’nin bile huzurunu bozan bu iktidarı ilk seçimde müsait bir yerde indireceğiz. Endişeye mahal yok. Küçük arkadaşımın tabiriyle taahhüt ediyorum: Hayat bayram olacak” dedi.

Nurlan’ın paylaşılan mektubu ise şöyle:

“Sayın başkanım ben Av. Mahmut Nurlan’ın kızıyım. İlk olarak sizi çok seviyorum ve eğer 18 yaşında olsaydım size oy verirdim. Ben şu an 12 yaşındayım ve 6.sınıfa gidiyorum. Ben size bir şey söyleyeceğim. Eskiden çocuklar sadece oyun, eğlence, macera şeklindeler. Şimdi ise korku, endişe, kriz şeklindeler (şeklindeyiz). Okula girdiğim an öğrencilerini ‘Ya bugün çikolata 8 lira olmuş bu ne?’ diyorlar. Ben böyle bir hayat istemiyorum (Çocuklar olarak hiçbirini istemiyoruz.) Bence hayat çocuklara bayram olacağına ‘endişe’ olmuş. Hiçbir çocuk rahat değil (Hepimiz geleceğimizden kaygılıyız.) Biz rahat hayat istiyoruz. Başkanım bizi kurtarın, biz eskisi gibi sadece oyun ve eğlence düşünmek istiyoruz. Biz çocuk olarak ‘haklarımızı’ istiyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.