Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ali Babacan, Anıtkabir’i ziyaret etti

Ali Babacan, Anıtkabir’i ziyaret etti

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin kuruluşunun ikinci yıldönümü dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret etti. Babacan, Anıtkabir Özel Defteri’ne, “En ağır koşullar altında dahi gücünü ve meşruiyetini milletin egemenliğinin tecelli ettiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden alma kararlılığınızı günümüze taşımaktan büyük bir onur duyuyoruz” yazdı.

  • Ege Postası
  • 09.03.2022 - 14:31

Ali Babacan, DEVA Partisi’nin ikinci kuruluş yıldönümü dolayısıyla partinin diğer yöneticileriyle birlikte bugün Anıtkabir’i ziyaret etti. Babacan, Anıtkabir Özel Defteri’ne şunları yazdı:

“Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Demokrasi ve Atılım Partisi’nin kuruluşunun ikinci yıl dönümünde huzurunuzdayız. Bundan bir asır önce tüm dünyaya haykırdığınız ‘Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir’ ilkesi yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor. En ağır koşullar altında dahi gücünü ve meşruiyetini milletin egemenliğinin tecelli ettiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden alma kararlılığınızı günümüze taşımaktan büyük bir onur duyuyoruz.

“ÖZGÜR, ADİL VE ZENGİN BİR TÜRKİYE’YE ULAŞMA HEDEFİYLE DURMADAN VE YORULMADAN ÇALIŞIYORUZ”

Cumhuriyet’imizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarma hedefimizde emin adımlarla ilerliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’ni uluslararası alanda itibarlı ve saygın bir devlet haline getirme sorumluluğunu kalbimizde hissediyoruz. Partimiz üçüncü, Cumhuriyet’imiz yüzüncü yaşına girdiğinde özgür, adil ve zengin bir Türkiye’ye ulaşma hedefiyle durmadan ve yorulmadan çalışıyoruz. Sizin ve yol arkadaşlarınızın ruhu şad olsun.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.