Dolar 32,3811
%0.2
Euro 35,0555
%-0.03
Altın 2.325,860
%0.23
Bist-100 9,11
%0.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akşener’in lider iletişim kampanyası başladı

Akşener’in lider iletişim kampanyası başladı

İYİ Parti, 2023 Genel Seçimler öncesinde “Devlete adalet yakışır” sloganıyla lider iletişim kampanyası başlattı.

  • Ege Postası
  • 14.01.2023 - 22:08

İYİ Parti, 2023 Genel Seçimler öncesinde lider iletişim kampanyasına başladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yurttaşlar ile birlikte yer aldığı kampanya görsellerinde “Adalet, Ciddiyet, Samimiyet, Merhamet, Cesaret, Millet, Liyakat ve Başbakan” vurgusu yapıldı.

İYİ Parti’den yapılan kampanya ile ilgili açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Meral Akşener’in, AK Parti iktidarıyla birlikte Türk devlet anlayışında yaratılan yozlaşmaya, tahribata ve Cumhuriyet değerlerinden uzaklaşmaya ilişkin, eleştirisini içeren kampanya toplamda 7 değer seti ve Sayın Meral Akşener’in Başbakanlık hedefi üzerine bina edildi. ‘Adalet, Ciddiyet, Samimiyet, Merhamet, Cesaret, Millet, Liyakat ve Başbakan’ vurgularıyla; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in; milletvekilliği, İçişleri Bakanlığı, Meclis Başkanvekilliği ve İYİ Parti Liderliğine uzanan 28 yıllık aktif siyaset hayatının getirdiği devlet insanı anlayışına işaret edildi.

‘Devlete Adalet Yakışır, Devlete Ciddiyet Yakışır, Devlete Samimiyet Yakışır, Devlete Merhamet Yakışır, Devlete Cesaret Yakışır, Devlete Millet Yakışır, Millete Başbakan Yakışır’ sloganlarıyla işlenen lider iletişim kampanyasında;

Sayın Meral Akşener’in ilgili değer setleriyle örülü siyasi hayatı neticesinde, Başbakanlık hedefinin gerçekleşmesiyle birlikte devletin ilgili değerlere yeniden kavuşacağı mesajı verildi.

Türkiye genelinde billboardlara yansıyacak olan kampanyanın, ‘Devlete Adalet Yakışır’ sloganı iki versiyon üzerinden hazırlandı. Birinci versiyon Meral Akşener’in TBMM’de kadınlarla bir arada olduğu bir fotoğrafla, adaleti kadınlarla bir arada sağlama iddiası üzerinden yansıtılırken;

İkinci versiyonda ise sadece İstanbul’daki billboardlarda kullanılmak üzere; iktidar tarafından yargı yoluyla adaletsizliğe uğrayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’yla, Sayın Meral Akşener’in Saraçhane mitingindeki anlarından bir fotoğraf kullanıldı.

Billboardlar haricinde, kampanyanın dijital iletişimi ise; önümüzdeki günlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in resmî sosyal medya hesapları üzerinden, ilgili değer setlerini içeren video paylaşımlarıyla gerçekleşecektir.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.