Dolar 32,5253
%0.04
Euro 34,8412
%0.51
Altın 2.428,490
%-0.18
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akşener’den iktidara sert mesaj: Bugün ellerini ovuşturanlar…

Akşener’den iktidara sert mesaj: Bugün ellerini ovuşturanlar…

İYİ Parti 3. yaşını parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımıyla İzmir’de kutladı. Kutlamada konuşan Başkan Akşener, siyasette her şeyin değişken olduğunu vurgulayarak ilk seçimlerde iktidar olma mesajı verdi. Mevcut iktidara seslenen Akşener, “Bugün el ovuşturanlar yarın büyük bir hayal kırıklığına uğrayabilirler. Siyaset tarihi bitti denilen anda yeniden yazılan başarı öyküleriyle doludur dedi.

  • Ege Postası
  • 25.10.2020 - 19:51

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- İYİ Parti’nin 3. kuruluş yıldönümü heyecanı bu yıl Genel Başkan Meral Akşener'in de katıldığı programla İzmir’de yaşandı. Gündoğdu Meydanı'nda pandemi nedeniyle sosyal mesafe ve maske kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilen kutlama etkinliğine Genel Başkan Meral Akşener’in yanı sıra İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, İYİ Parti Grup başnvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İYİ Parti ilçe başkanları katıldı. Partiden uzak olması nedeniyle sık sık eleştiri oklarının hedefinde olan İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray ise kutlamalara katılmadı.

Pandemi nedeniyle kısa süren kutlamalarda İzmir Büyükşehir Belediye Bandosu’nun kısa gösterisinin ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener konuşma yaptı. Konuşmasında üç yıl boyunca karşılaştıkları zorluklardan bahseden Akşener, “Yapılamaz denileni yaptık. Değişmez denileni değiştirdik. Milletimize yeniden umut olduk. Çünkü yolumuz demokrasi yoludur, adalet yoludur, hak yoludur, hakikat yoludur” ifadelerini kullandı.

“ARTIK HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK”

Akşener, konuşmasında şunları söyledi;

“Bugün İYİ’ler 3 yaşında bugün büyük bir demokrasi mücadelisinin elimizde şanlı bayrağımızla çıktığımız kutlu serüvenin en kıymetli duraklarından birindeyiz. Bundan tam 3 yıl önce Ankara’da sizlerle birlikte tek yürek olup Türkiye ye seslendik. El ele verip ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ dedik. Öyle de oldu. Yapılamaz denileni yaptık. Değişmez denileni değiştirdik. Milletimize yeniden umut olduk. Çünkü yolumuz demokrasi yoludur, adalet yoludur, hak yoludur, hakikat yoludur. Kuramazlar dediklerinde ‘kuracağız’ dedik. Kurduk mu kurduk. Yaşamaz dediklerinde ‘Yaşatacağız’ dedik ve yaşattık. Dedik ki’ aziz milletimizin teveccühüyle milletimizin sesi olacağız’ ve olduk. Bugün İYİ parti güneşi Türkiye’nin her köşesinde tüm gücüyle parlıyor.

“SİYASETTE HER DAKİKA YENİ SÜRPRİZLERE GEBEDİR”

Siyasette her dakika her saniye sürprizlere gebedir. Süleyman Demirel’in de dediği gibi ‘Siyasette 24 saat uzun bir süredir’. Yani herkesin bu gerçeği bilmesinde fayda var. Bugün el ovuşturanlar yarın büyük bir hayal kırıklığına uğrayabilirler. Siyaset tarihi bitti denilen anda yeniden yazılan başarı öyküleriyle doludur. İYİ Parti’nin öyküsü de böyle bir öyküdür. Bizi öykümüz ummadığın bir zamanda gelen gelen siz cesurların öyküsüdür. Bizim öykümüz büyük Türk milletinin öyküsüdür. Bu öykünün kahramanları sizler ve bize inan aziz milletimizdir.

“MİLLETİMİZİN SESİ OLACAĞIZ"

Biz bugünlere kolay gelmedik, engellemek, sesimizi kısmaya, çalışanlar oldu. İftira atanlar oldu. İYİ parti büyüdükçe daha niceleri olacak. Kimsenin şüphesi olmasın. Allah’ın izniyle hiçbiri bizi yolumuzdan çevirtemeyecek. Çünkü biz bu yola koltuk sahibi olmak ya da zengin olmak için çıkmadık. Biz bu yola milletimiz için, Türkiye için çıktık. Onlar teker teker tarih olurken biz büyümeye devam diyoruz. Varsın onlar kendilerini paralamaya devam etsin. Biz ileriye bakacağız. Varsın onlar durdurmaya çalışsın biz milletimizin sesi olacağız.

“O KUTLU GÜN GELİYOR”

İYİ Parti doğruyu alkışlar yanlışa sözünü esirgemez. Bunu yadırgayanlar olabilir ama bizim siyaset anlayışımız budur. Bizim siyasetimiz öznesi milletimizdir. O nedenle memleketi

ilçe ilçe geziyoruz. Milletimizin derdini dinliyor çözüm üretiyoruz. Biz gezdikçe milletimizin partimize gösterdiği ilgi büyüyor. Ve görüyoruz ki o kutlu gün geliyor. Çünkü milletimiz bizi çağırıyor. Bu çağrı mutlu ve zengin Türkiye’nin çağrısıdır bu çağrı iyileştirilmiş ve güçlenmiş parlamenter sistemin çağrısıdır. Milletimiz ilk sandıkta bize yetki verecek ve biz de milletimizi düze çıkaracağız. Her alanda üreten zengin güçlü ve mutlu Türkiye’yi inşa edeceğiz. ‘Kötülere acımak iyilere zulümdür zalimleri affetmek mazlumlara zulümdür’ diyen Dedem Korkut'a selam olsun."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.