Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akşener’den Erdoğan’a yanıt: Tahkimcilerin avukatı dedim diye kızmış, ne diyem Mahmut mu diyem?

Akşener’den Erdoğan’a yanıt: Tahkimcilerin avukatı dedim diye kızmış, ne diyem Mahmut mu diyem?

Kocaeli'de halka seslenen İYİ Parti lideri Akşener, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın Kanal İstanbul için şirketlere para vermeyeceğini söyleyen muhalefete uluslararası tahkimi işaret ederek söylediği 'söke söke alırlar' açıklamasına karşılık, "Tahkimcilerin avukatı mısın dedim bana da çok kızmış abi. Arkadaş tahkimcilerin avukatı demiyem de Mahmut mu diyem? Elbette tahkimcilerin avukatısın diyeceğim" ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 01.07.2021 - 23:40

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyaretlerine devam ettiği Kocaeli'de Gebze, Körfez, Saraylı, Karamürsel ilçelerinde esnafın derdini dinledi.

Akşener, Saraylı ilçesinde bir köy kahvesinde vatandaşla bir araya geldi, çay içti sohbet etti.

Akşener, toplanan kalabalığa yaptığı konuşmada ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kanal İstanbul konusunda iktidara geldiklerinde şirketlere para verilmeyeceğini söyleyen muhalefete verdiği ‘söke söke alırlar’ yanıtına değindi.

“MAHMUT MU DİYEM?”

Akşener açıklamasında şunları söyledi:

* Arkadaş çıktı Kanal İstanbul'la ilgili Sayın Erdoğan çıktı dedi ya, bizim söylediğimize, biz, Çinlilere, biz Batılılara, biz finans çevrelerine ve beşli çeteye dedik ki; bakın biz iktidara geliyoruz kesinlikle buranın ihalesine girmeyin beş kuruş ödemeyiz.

* Abi çıktı dedi ki, bunlar bunu söylüyor ama o tahkim sebebi ile söke söke alırlar, bizden alırlarmış. Biz dediği sizsiniz, Allah'a şükürler olsun adam bizi siz görüyor, çok memnun olduk biz bu işe.

* Bu arada sen söke söke alırız diyorsun tahkimcilerin avukatı mısın dedim bana da çok kızmış abi. Arkadaş tahkimcilerin avukatı demiyem de Mahmut mu diyem? Elbette tahkimcilerin avukatısın diyeceğim. (Sözcü)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.