Dolar 32,5520
%0.02
Euro 34,8913
%0.07
Altın 2.429,190
%-0.04
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akşener,  İYİ Parti Gençlik Kolları’nın 10 Kasım videosunu paylaştı

Akşener, İYİ Parti Gençlik Kolları’nın 10 Kasım videosunu paylaştı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Gençlik Kolları’nın Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü nedeniyle hazırladığı videoyu paylaştı ve “Çünkü biz, imkansızı mümkün kılmayı senden öğrendik” dedi.

  • Ege Postası
  • 10.11.2022 - 00:11

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Gençlik Kolları’nın Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım nedeniyle hazırladığı videoyu bugün sosyal medya hesabında yayınladı.

Akşener’in “Çünkü biz, imkansızı mümkün kılmayı senden öğrendik” mesajıyla yayınladığı videoda bir grup genç ‘Tabu’ oyununu oynadı. Işıl adlı genç kadın ‘hürriyet’, ‘adalet’, ‘millet’, ‘cumhuriyet’ gibi kelimeleri arkadaşlarına anlatırken hep ‘tabu’, yani yasaklı kelimeyi söyledi. Oyunda son kelime ise ‘Mustafa Kemal Atatürk’ oldu. Işıl, Atatürk’ü, “Adaleti mülkün temeli kılıp, hürriyetimizin teminatı olan, milletimizin kurtarıcısı, Cumhuriyet’imizin kurucusu” sözleriyle anlattı.

Işıl’ın oyun arkadaşı ise “Işıl, kazandık mı? Bir şey söyle. Al işte. Bu sefer bütün yasaklı kelimeleri kullanmış. Bildik, yine kaybettik” dedi. Işıl, “Hayır, kaybetmedik, sonsuza kadar kazandık” diye karşılık verdi. Video, “Çünkü biz, doğru bildiğimiz yolda yasak dinlememeyi senden öğrendik” mesajıyla son buldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.