Dolar 32,4534
%0.02
Euro 34,7856
%0.19
Altın 2.477,720
%0.63
Bist-100 9.530,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akşener'in sağlık durumuyla ilgili açıklama

Akşener'in sağlık durumuyla ilgili açıklama

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, çarpıntı nedeniyle bu akşam Ankara Güven Hastanesi’ne gitti. Akşener'in durumunun iyi olduğu, kontrol amacıyla geceyi hastanede geçireceği öğrenildi. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, “Çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır” dedi.

  • Ege Postası
  • 12.01.2023 - 22:29

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in bu akşam kalp ritim rahatsızlığı ile Ankara Güven Hastanesi’ne gittiği öğrenildi. Durumu iyi olan Akşener’in bu geceyi hastanede kontrol altında geçireceği bildirildi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, sosyal medyadan, “Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır. Milletimizin bilgilerine saygıyla sunarız” açıklamasını yaptı.

Akşener'in Basın Danışmanı Murat İde de hastanenin açıklamasını paylaştı. Açıklamada; Akşener'in "hafif çarpıntı şikayeti ile hastaneye başvurduğu, yapılan tetkiklerinde sorun tespit edilmediği, yarın taburculuğunun planlandığı" bildirildi.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Akşener’e geçmiş olsun dileklerini iletti. Yavaş, “Kalp çarpıntısı ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum” mesajı yayınladı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun da Akşener hakkında İYİ Partili yetkililerden bilgi aldığı aktarıldı. SP’den, “Genel Başkanımız, geçirdiği kalp rahatsızlığı sebebiyle hastanede müşahade altında olan İyi Parti Genel Başkanı Sn Meral Akşener’i arayarak, sağlık durumu hakkında İyi Parti yetkililerinden bilgi aldı ve kendisine geçmiş olsun dileklerini iletti” açıklaması yapıldı.

AÇIKLAMA YAPILDI

Parti yöneticileri ve hastane yönetimi burada basın mensuplarına kısa açıklama yaptılar.

POYRAZ: KENDİSİ BU AKŞAM BURADA KALACAK

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz da şunları söyledi:

“Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener, bugün Genel Merkez çıkışında kalp çarpıntısı şikayetiyle Güven Hastanesi’ne geldiler. Doktorlarımız bu konuyla ilgili gerekli tetkikleri yaptılar. Tetkikler sonucunda ciddi bir şey olmadığına ilişkin bizi bilgilendirdiler. Kendisi bu akşam burada kalacak. Konuyla ilgili detayları sayın doktorlarımız verecekler. Dua eden, arayan herkese buradan teşekkür ediyorum.”

PROF. DR. ÖZPOLAT: YAPILAN TETKİKLERDE BİR PROBLEM SAPTANMAMIŞTIR

Ankara Güven Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Berkant Özpolat, Akşener’in sağlık durumu için, “Akşener, bugün bir çarpıntı şikayetiyle hastanemize başvurdu. Yapılan tetkiklerde bir problem saptanmamıştır. İnşallah, hayırlısıyla yarın taburcu etmeyi planlıyoruz” dedi.

DR. ÇÖMEZ: YARIN TABURCU EDİLMESİ PLANLANIYOR. ENDİŞE EDECEK BİR ŞEY YOK

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Turhan Çömez ise şunları söyledi:

“Bu akşam Sayın Genel Başkanla Genel Merkez’deki toplantı esnasında kendisi bir çarpıntı hissettiğini ifade etti. Hepiniz biliyorsunuz, çok yoğun bir çalışma temposu içerisinde. Bu çarpıntı şikayeti üzerine biz hastaneye gelmeyi uygun gördük. Güven Hastanesi’nin Acil Servisi’nde tetkikleri yapıldı. Bütün tetkikler tamamlandı. Bu gece gözlem amacıyla hastanede tutulacak ve yarın taburcu edilmesi planlanıyor. Endişe edecek bir şey yok. Merak eden tüm yurttaşlarımıza, tüm Türkiye’ye şükranlarımızı sunuyoruz. Dualarınızı bekliyoruz. Sağlık konusunda bir sıkıntısı yok son derece sağlıklı.”

KORAY AYDIN: GENEL BAŞKANIMIZIN DURUMU GAYET İYİ, DİNLENİYOR

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Koray Aydın, hastane önünde Akşener’in sağlık durumuna ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“Genel Başkanımız gayet iyi dinleniyor, doktorlar en kısa zamanda ayrılabileceğini ifade ettiler. Genel Başkanımızın bir ricası var ‘bekleyen arkadaşlar evlerine dönsünler’ diyor. Onun bu mesajını da bütün arkadaşlara herkese iletmiş olalım.”

Akşener’in sağlık durumuna ilişkin Dr. Mustafa Cesur, “Şimdi Sayın Genel Başkanımızın yanından geliyorum herkese çok selam söyledi. Gayet iyi zaten genel durumu da bugün istirahat edecek. ‘Herkes artık evine gitsin, aklım burada kalmasın’ diyor, ben de bunu ileteyim” diye konuştu. Akşener’in taburcu olması için Cesur, “Saati belli olmaz ama sabah saatlerinde olur diye düşünüyoruz şu an itibariyle net söyleyemem” dedi.

KILIÇDAROĞLU, HASTANEYE GELDİ AKŞENER HAKKINDA BİLGİ ALDI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bu akşam parti genel merkezinde katıldığı toplantının bitiminde, çarpıntı sorunu yaşadı. Bu durumu fark eden, tıp hekimi olan Başdanışmanı Turhan Çömez’in ısrarı üzerine Akşener kontrol için Güven Hastanesi’ne geldi. Akşener’in hastanede olduğunu duyan diğer parti yöneticileri ve milletvekilleri de burada toplandı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da saat 23.18’de hastaneye gelerek parti yöneticileri ve doktorlardan bilgi aldı. Yarım saat süren görüşmenin ardından ayrılırken hastane önünde basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

“HEKİM ARKADAŞLAR DA BİLGİ VERDİLER, ÖNEMLİ BİR ŞEY OLMADIĞINI AMA DİNLENMESİ GEREKTİĞİNİ İFADE ETTİLER”

“Üzüntülü bir haber aldık ve hemen geldim. İYİ Parti’nin değerli yetkilileri ile görüştük. Sayın Genel Başkan’ın durumunu sorduk, hekim arkadaşlar bilgi verdiler. Çok şükür şimdilik herhangi bir sorun yok, dinlenmede kendisi. Umarım yarın sağlıklı bir şekilde hastaneden ayrılır, en büyük arzumuz da bu zaten. Dolayısıyla ben İYİ Parti’nin değerli yöneticilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sayın Genel Başkan’a da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım, kısa süre içerisinde sağlığına kavuşur ve taburcu olur. Hekim arkadaşlar da bilgi verdiler, önemli bir şey olmadığını ama dinlenmesi gerektiğini ifade ettiler. Sizler de takdir edersiniz ki yoğun bir siyaset gündemi var. Dolayısıyla bu siyaset gündemi bizi bekliyor zaten, bundan kaçınma şansımız da yok. Sayın Genel Başkanı’mızın önce taburcu olması ve tekrar Türkiye’nin sorunlarına kilitlenmesini isteriz, en büyük arzumuz da bu.”

“Siz de görüştünüz mü” sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, “Hayır, doktorlar izin vermiyorlar. Doğru da olmaz zaten bu aşamada” yanıtını verdi.   

Kılıçdaroğlu’na hastane ziyaretinde Başdanışmanı, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da eşlik etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.