Dolar 32,3721
%0.17
Euro 34,9916
%-0.21
Altın 2.326,010
%0.24
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akşener'in lider iletişim kampanyasının ilk videosu yayınlandı

Akşener'in lider iletişim kampanyasının ilk videosu yayınlandı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “20 yıldır ülkemizi esir alan bu adaletsiz düzeni, milletimizle birlikte sandıkta değiştireceğiz. Çünkü devlete adalet yakışır” dedi.

  • Ege Postası
  • 15.01.2023 - 21:53

Meral Akşener, 2023 seçimleri için partisinin başlattığı lider iletişim kampanyasının ilk videosunu, “20 yıldır ülkemizi esir alan bu adaletsiz düzeni, milletimizle birlikte sandıkta değiştireceğiz. Çünkü devlete adalet yakışır” mesajıyla bugün sosyal medya hesabında paylaştı.

Paylaşılan videoda, AKP iktidarının, devletin adaletini sarsan çıkışlarına ve Akşener’in bu çıkışlara yönelik tepkilerine yer verildi. Türkiye’nin bir gecede çıktığı İstanbul Sözleşmesi’nden çekilme kararına dair Akşener’in, “İYİ Parti iktidarında daha çayım masaya gelmeden İstanbul Sözleşmesi yeniden yaşatacak” sözü hatırlatıldı. Fazla maaş alan Cumhurbaşkanı danışmanlarına ve genel müdürlere ilişkin de Akşener’in, “Yan gelip yatan danışmanlar, sarayda oturanlar, bir ayda 60 bin lira elektrik faturası gelen bir çiftçi; işte sözün bittiği yer” tepkisine yer verildi.

Kamuoyunda ‘Sansür Yasası’ olarak bilinen Dezenformasyon Yasası’na ilişkin olarak da Akşener’in, “Bu yasa, bir istibdat yasasıdır. İstedikleri yasağı getirsinler, biz ‘Kahrolsun zulüm, yaşasın adalet’ demeye devam edeceğiz” söylemi yer aldı. 31 Mart seçimlerinde İstanbul’daki iptal kararına ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verilen 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak kararına ilişkin Akşener’in, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı “Dünün mağdurları, yolun sonunda hak yiyen mağrurlara dönüştüler” diyerek eleştirdiği sözlere yer verildi.

Videonun sonunda ise İstanbul’da billboardlara asılan Akşener ve İmamoğlu’nun fotoğrafıyla birlikte, Akşener’in Saraçhane mitinginde söylediği şu sözler yer aldı:

“İstanbullular, diyorsunuz ki ‘Saray sizinse Saraçhane bizimdir’. Diyorsunuz ki ‘Zulüm sizinse sandık bizimdir’. Hiçbir haksızlık sonsuza kadar sürmez, hele aziz milletimizde hiç sürmez. Geldikleri gibi giderler. Geldikleri gibi, sizin iradenizle gidecekler.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.