Dolar 32,5202
%-0.06
Euro 34,9164
%0.25
Altın 2.432,240
%0.37
Bist-100 9.719,00
%-0.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akşener'den seçim kampanyası için beşinci video

Akşener'den seçim kampanyası için beşinci video

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçimler için partisinin başlattığı lider iletişim kampanyasının yeni videosunu sosyal medya hesabından; “Devlet; tehditle, baskıyla, korkuyla yönetilmez. Çünkü hürriyet, istibdattan güçlüdür. Çünkü cesaret her zaman korkuyu yener. Çünkü devlete cesaret yakışır” notuyla paylaştı.

  • Ege Postası
  • 24.01.2023 - 16:58

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti’nin 2023 seçimleri öncesinde; “Adalet, Ciddiyet, Samimiyet, Merhamet, Cesaret, Millet, Başbakan” vurgularıyla işlenen lider iletişim kampanyasının beşinci videosunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Akşener’in, “Devlet; tehditle, baskıyla, korkuyla yönetilmez. Çünkü hürriyet, istibdattan güçlüdür. Çünkü cesaret her zaman korkuyu yener. Çünkü devlete cesaret yakışır” notuyla paylaştığı videoda; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Meral Akşener’e yönelik sarf ettiği birçok söz yer aldı. Akşener’in; “Bugün olmazsa ruz-i mahşerde, Allah’ın huzurunda hep birlikte hesaplaşacağız” sözleriyle başlayan videoda, Erdoğan’ın “Mahkemede hesaplaşacağız, hanımefendinin kaçacak deliği de yok. Onunla hemen hesaplaşacağız” sözleriyle devam ediyor.  

Videoda, Akşener’in 2019 yerel seçim sürecinde gerçekleştirdiği Manisa mitingine cezaevi çantasıyla çıktığı görüntülere ve “Bu çanta var ya bu çanta, muktedirlere karşı başını eğmeyeceğini söyleyen Sayın Erdoğan bu çantayı elime vermişse, hapsettirecekse Türk milleti için can baş üzerine, canım gözüm üzerine” sözlerine yer verildi.

AKŞENER: “GELİN LAN KORKMAYIN”

Videoda, 50 kişilik bir grup tarafından evinin basıldığı, Akşener’in ise “Gelin lan, korkmayın” dediği anlar yer aldı. Video Akşener’in, bu olaya ilişkin “El çocuklarıyla hiç ben yiğitlik yapmadım hayatımda. Yüreği yeten kendi gelecek, kendi” açıklamasıyla devam etti. Esenyurt’ta İYİ Parti karavanına gerçekleştirilen saldırının üzerine Akşener’in; “Namertler buyurun, ben buradayım buyurun. Korkaklar buyurun, 2 kişiye 25 kişi saldırılmaz buyurun” sözlerine yer verildi.

AKŞENERBELİNDE SİLAH OLANLAR, ELİNDE TANKI TÜFEĞİ OLANLAR GERİ BASTIRAMADI, KORKUTAMADI DA O GÜN ONLARDAN KORKANLAR MI BENİ KORKUTACAK

Erdoğan’ın TBMM’de Akşener’e yönelik; “Gelin hanıma bir ders verdiler. Daha neler olacak, neler? Daha dur bakalım, bunlar iyi günlerin” sözlerine yer verilen video, Akşener’in şu konuşması ile devam ediyor:

“Sayın Erdoğan dedi ki; ‘Meral Hanım bunlar iyi günlerin.’ Yani 28 Şubat döneminde de söylemiştim, en iyi sayın Erdoğan bilir; imanla korku aynı yürekte olmaz. Elinden geleni ardına koymazsan namertsin, senden toz zerresi kadar korkarsam namerdim. Ben bunları daha evvel yaşadım. Belinde silah olanlar, elinde tankı tüfeği olanlar geri bastıramadı, korkutamadı da o gün onlardan korkanlar mı beni korkutacak?”

Video, Akşener’in Meclis’teki, “Ölsem de öldürülsem de tehdit edilsem de tek kişi kalsam da bu mücadeleden dönersem namussuzum, şerefsizim. Allah’ım sana ant olsun, şart olsun ki dönersem, dönersem namerdim” konuşması ile sona eriyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.