Dolar 32,5853
%0.34
Euro 34,8063
%0.21
Altın 2.505,070
%0.83
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akşener: Alevi kardeşlerime geçmiş olsun!

Akşener: Alevi kardeşlerime geçmiş olsun!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Muharrem ayına girdiğimiz bu mübarek günde, Ankara’da cemevine gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınıyor, Alevi kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hiçbir güç, birliğimizi ve beraberliğimizi bozamayacak” dedi.

  • Ege Postası
  • 31.07.2022 - 00:07

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’da bugün Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Merkezi, Şah-ı Merdan Kültür Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile Ana Fatma Cemevi’ne yapılan saldırıları kınadı. Akşener, sosyal medya hesabında şu mesajı paylaştı:

“Muharrem ayına girdiğimiz bu mübarek günde, Ankara’da cemevine gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınıyor, Alevi kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hiçbir güç birliğimizi ve beraberliğimizi bozamayacak.”

İYİ PARTİLİ UĞUR POYRAZ, SALDIRIYA UĞRAYAN CEMEVİNİ ZİYARET ETTİ… AKŞENER, CEMEVİ DEDESİYLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

İYİ Parti Genel Sekreteri ve İYİ Parti Mamak İlçe Başkanı Habib Şeker, bugün saldırıya uğrayan Ankara’nın Mamak ilçesindeki Şah-ı Merdan Cemevi’ni ziyaret etti. Poyraz’ın ziyareti sırasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cemevi dedesi Kazım Erbektaş ile telefonda görüştü. Akşener, Erbektaş ile görüşmesinde geçmiş olsun dileklerini ileterek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İYİ Parti, ziyareti sosyal medya hesabından; “Genel Sekreterimiz Sayın Uğur Poyraz ve Mamak İlçe Başkanımız Sayın Habib Şeker; Şah-ı Merdan Cemevi’ne gerçekleştirilen saldırı sonrası Cemevi’ni ve Kazım Dede'yi ziyaret etti. Muharrem ayına girdiğimiz bu özel günde gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınıyoruz…” paylaşımı ile duyurdu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.