Dolar 32,5547
%0.02
Euro 34,8959
%0.09
Altın 2.435,620
%0.23
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Sürekli'den CHP'li Yücel'e yanıt: CHP'liler safını belli etmiştir

AK Partili Sürekli'den CHP'li Yücel'e yanıt: CHP'liler safını belli etmiştir

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in 10 büyükelçinin "istenmeyen adam" ilan edileceklerine yönelik açıklamaları nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirmesine tepki gösterdi. Sürekli, Türkiye’ye ders vermek kimsenin haddi değildir! CHP’liler, konuya bu açılardan bakmak, ülkemizin menfaatlerini korumak yerine yine karşı tarafın diliyle konuşup safını belli etmiştir. Ulusal egemenliğimizi, bölünmez bütünlüğümüzü savunmaktan bu kadar imtina etmeleri bundandır!"" dedi.

  • Ege Postası
  • 24.10.2021 - 21:05

EGEPOSTASI-  Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, tutuklu bulunan Osman Kavala hakkında açıklama yapan 10 ülkenin büyükelçisiyle ilgili olarak "istenmeyen adam" ilan edileceklerini açıklamıştı.

Erdoğan, Kavala'nın serbest bırakılması yönünde çağrıda bulunan on ülkenin büyük elçisiyle ilgili olarak "Talimatı Dışişleri Bakanımıza verdim, ‘Bu 10 büyükelçinin bir an önce istenmeyen adam ilan edilmesini hemen halledeceksiniz' dedim" açıklamasını yapmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması muhalefet tarafından eleştirilirken, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de sosyal medyadan yaptığı açıklamayla sandık göndermeli tepki göstermişti.

SÜREKLİ: CHP'LİLER SAFINI BELLİ ETMİŞTİR

CHP'li Yücel'e AK Partili mevkidaşından yanıt geldi.

Sosyal medyadan açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Sürekli şunları söyledi;

"Soros’un Türkiye Şubesi olan Kavala’nın beraatı istemiyle bayrak açan ve dahi haddini aşan 10 diplomatın girişimini makul görmek, kabul etmek mümkün değildir. Diplomasiyle bağdaşmayan bu girişimleri; ülkemizin hukuk ve iç işlerine planlı bir müdahale anlamı taşımaktadır!

Türkiye’ye ders vermek kimsenin haddi değildir! CHP’liler, konuya bu açılardan bakmak, ülkemizin menfaatlerini korumak yerine yine karşı tarafın diliyle konuşup safını belli etmiştir. Ulusal egemenliğimizi, bölünmez bütünlüğümüzü savunmaktan bu kadar imtina etmeleri bundandır!"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.