Dolar 32,5232
%0.11
Euro 34,9403
%-0.09
Altın 2.439,540
%0.14
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Özalan Ahmet Şık’ı hedef aldı: ‘’Devlet düşmanı’’

AK Partili Özalan Ahmet Şık’ı hedef aldı: ‘’Devlet düşmanı’’

Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Ahmet Şık’ın AK Parti’ye yönelik söylemlerine tepki gecikmedi. AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, ‘’ Gökten kemik yağmasını bekleyenler, beklemekten helak oldu. Zihniyeti bozuk Ahmet Şık da daha çok bekler!’’ dedi.

  • Ege Postası
  • 30.08.2022 - 11:21

EGEPOSTASI- Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Ahmet Şık katıldığı canlı yayında 'AKP siyasi bir parti değil bir suç örgütü ve kapatılacak' ifadelerini kullandı. Olası hükümet değişikliğinde AK Parti'nin kapatılacağını ve üyelerinin bir kısmının yargılanacağını söyleyen Ahmet Şık’a, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan tepki gösterdi. 

AK Partili Özalan açıklamasında, ‘’ Devlet düşmanı Ahmet Şık, "Ak Parti kapatılacak, siyasi parti muamelesi yapılmayacak." şeklinde tehditler savurmuş. Gökten kemik yağmasını bekleyenler, beklemekten helak oldu. Zihniyeti bozuk Ahmet Şık da daha çok bekler!’ dedi. 

Özalan’dan ‘BATI uşakları’ tepkisi 

AK Partili Özalan, ‘’Ahmet Şık denilen hadsizin karakterini şu paylaşımlara bakarak anlamak mümkün. Meral Akşener, utanmadan sıkılmadan bu kendini bilmeze sahip çıkmıştı. Aynılar, aynı yerde! Tüm AK Partilileri hapisle, AK Parti'yi ise kapatmakla tehdit ediyorlar. Selahattin Demirtaş'ı kurtarmayı, FETÖ'cülere af getirmeyi ve terör operasyonlarını durdurmayı vadediyorlar. Bugün de vatansever numarası yapıyorlar. Hadi oradan BATI uşakları! ‘’ dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.