Dolar 32,4935
%0.14
Euro 34,7675
%0.13
Altın 2.488,800
%1.08
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Nasır'dan 'yatırım' mesajı: Bütün engellemelere rağmen...

AK Partili Nasır'dan 'yatırım' mesajı: Bütün engellemelere rağmen...

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun ticaret, endüstri ve turizm sektörlerinin karayolu ulaşım gereksinimlerini sağladığını ifade ederek, ‘’Bu aks üzerinde bulunan Dikili Tarım Organize Sanayi Bölgesi temel atma töreni yapılacak. Batı Anadolu Serbest Bölgesinin planları onaylandı. Yine aynı aksa bağlanacak 2. Çevreyolu proje çalışmaları hızla devam ediyor. Bütün engellemelere rağmen yasaların verdiği sorumluluk alanımız içinde, Hükümet olarak İzmir’e yatırımlarımız hızla devam edecektir.’’ ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 18.08.2022 - 15:09

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun hangi avantajları sağladığını sıraladı.

Milletvekili Nasır, paylaşımında şunları belirtti;

‘’Sayın Cumhurbaşkanımızın, 22.02.2020 tarihinde açılışını yaptığı, İzmir kent merkezi, körfez ve kuzeydeki Aliağa ilçesinde bulunan ticaret, endüstri ve turizm sektörlerinin karayolu ulaşım gereksinimlerini sağlayan, kentsel trafik ile birlikte İzmirli hemşerilerimize yaşamsal yol konforu sunan, İzmir'in kuzeyde gelişiminin önünü açan, Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun Menemen gişelerindeyiz. Bu aks üzerinde bulunan Dikili Tarım Organize Sanayi Bölgesi temel atma töreni yarın, son Başbakanımız, İzmir Milletvekilimiz Sn. Binali Yıldırım ve Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Vahit Kirişçi tarafından yapılacaktır.

Aynı aks üzerinde Ticaret Bakanımız Sn. Mehmet Muş'un büyük destekleri ile İzmir Bergama'da yapılacak olan şehrimizin 2. serbest bölgesi, Batı Anadolu Serbest Bölgesinin planları onaylandı. Yine aynı aksta Menemen Koyundere viyadüğünden başlayarak, Örnekköy mezarlığı, Doğançay mezarlığı ve Bayraklı  Şehir Hastanesinin kuzeyinden, Pınarbaşı ambarlar mevkiinde İzmir-Ankara devlet yolu ve İzmir-İstanbul otoyolu ile bağlanacak 2. Çevreyolu proje çalışmaları hızla devam etmektedir. Bütün engellemelere rağmen yasaların verdiği sorumluluk alanımız içinde, Hükümet olarak İzmir’e yatırımlarımız hızla devam edecektir. Laf ebeliği ve entel dantel işler ile günü kurtarmaya çalışan, İzmir'i kokan ve çöküntü şehir haline getiren CHP zihniyetine duyurulur.’’

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.