Dolar 32,3244
%0.23
Euro 35,0705
%-0.15
Altın 2.282,260
%0.21
Bist-100 9,01
%2.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Nasır'dan 19 Mayıs mesajı

AK Partili Nasır'dan 19 Mayıs mesajı

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

  • Ege Postası
  • 17.05.2022 - 09:34

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Samsun’a ayak bastığı tarih olan 19 Mayıs'ın ülkemizde önemli birçok olayın başlangıcı olduğunu ve bağımsızlık ateşini yaktığını belirten Necip Nasır, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“19 Mayıs 1919, milletimizin kurtuluşu ve Cumhuriyetin kuruluşuna dek uzanan bağımsızlık ateşinin yakıldığı gün olarak tarihimize altın harflerle yazılmıştır. Samsun'dan başlayan bu mücadele hareketi, Amasya, Erzurum ve Sivas'tan dalga dalga tüm ülkeye yayılarak emperyalist güçlerin hayallerinin suya düşmesini sağlamış ve bir milletin tek yürek olarak ayağa kalkmasına da vesile olmuştur. Yüce Türk milletinin kısıtlı imkanlarıyla, yokluklar içinde ve dayanışma ruhuyla verdiği bu mücadele; şehit askerlerimizin kanıyla yazılan büyük bir kurtuluş destanına dönüşmüştür. Her yıl artan bir coşkuyla kutladığımız 19 Mayıs, 7'den 70'e aziz Türk Milleti'nin, çağdaş uygar dünyadaki yerini güçlendiren ve perçinleyen en büyük güvencedir. Cumhuriyetimiz ve ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz gençlerimize olan güvenimiz tamdır. Her alanda ulusal ve uluslararası birçok başarıya imza atan Türk gençliği, ülkemizin yarınlarının da en büyük teminatıdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten duygularla kutluyorum"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.