Dolar 32,4994
%0.27
Euro 34,5638
%0.2
Altın 2.497,500
%0.58
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kırkpınar'dan Lütfü Türkkan'a tepki!

AK Partili Kırkpınar'dan Lütfü Türkkan'a tepki!

AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek, desteklerini iletti.

  • Ege Postası
  • 08.11.2021 - 11:59

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, İP’li Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Bingöl’de şehit yakınına küfür ve hakaret etmesi nedeni ile ilk önce tepkisini sosyal medya hesaplarından dile getirmişti. Ardından Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek Türkkan’a tepkisini bir kere daha dile getiren Kırkpınar, şehit ailelerine ve gazilere de desteklerini iletti. 

Kırkpınar burada yaptığı açıklamada; “Bir milletvekilinin bir şehit ailesine hakaret etmesini ve küfretmesini şiddetle kınıyoruz. Bu asla affedilmeyecek bir çirkinliktir. Aziz şehitlerimizin emanetlerine hürmetsizlik edenler milletimize ve tüm değerlerimize saygısızlık etmişlerdir” ifadelerini kullandı.

İP’li Türkkan tarafından sözlü ve fiili olarak yapılan bu çirkin saldırının milletin tamamına yapıldığını ifade eden Milletvekili Kırkpınar, “Bu çirkin olay sadece bir kişiye, bir aileye değil, tüm milletimize, şehitlerimize ve onların aziz hatıralarına yapılmış bir saldırıdır. O sebeple herkes gördü ki milletimiz her kesimden insanımız bunu şiddetle lanetledi, kınadı. Bu olay affedilmeyecek bir çirkinlik olarak birilerinin sabıkasına yazıldı. Her zaman söylediğimiz gibi, aziz şehitlerimizin hatırasını, devletimizin ve milletimizin hayatında asla unutmayacağız. Bunu her zaman çok aziz bir hatıra olarak taşıyacağız ve ifade edeceğiz. Bingöllü Şehit Ailemizin şahsında tüm şehit ailelerimizin yanında olduğumuzu bir kere daha ifade etmek istiyorum. Milletimiz adına, bu onurlu rütbeyi kıyamete kadar taşıyacak olan şehitlerimizi, burada bulunan yakınlarının huzurunda saygı ve minnetle anıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Kemalpaşa Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gazi Tuncay Kılıç ise, ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirerek, Lütfü Türkkan’ın hadsiz bir şekilde şehit yakınına küfür etmesini şiddetle kınadıklarını ifade etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.