Dolar 32,3196
%0.21
Euro 35,0662
%-0.16
Altın 2.279,620
%0.09
Bist-100 9,02
%2.43

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya’dan Soyer’e ‘Çiğli Artıma’ sorusu: Ne saklıyorsunuz?

AK Partili Kaya’dan Soyer’e ‘Çiğli Artıma’ sorusu: Ne saklıyorsunuz?

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, AK Parti grubunun, Çiğli İleri Biyolojik Arıtma Tesisindeki basın açıklaması sırasında güvenlik görevlileri ile yaşadığı arbedeye tepki göstererek İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i hedef aldı. AK Partili Kaya paylaşımında Soyer’i etiketleyerek, ‘’Zincirlediğiniz kapının arkasında ne saklıyorsunuz? ‘’ diye sordu.

  • Ege Postası
  • 05.10.2022 - 17:55

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve AK Parti Meclis Grup Başkan Vekili Özgür Hızal’ın da aralarında olduğu grubun, Çiğli İleri Biyolojik Arıtma Tesisindeki basın açıklaması sırasında güvenlik görevlileri ile yaşadığı arbedeye ilişkin açıklama yaptı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i hedef alan Kaya, tesiste bir şeyler saklandığını ileri sürdü. 

AK Partili Kaya’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde;

‘’İzmir'deki kötü kokunun ana kaynağı Çiğli Arıtma Tesisi'nde bir şeyler dönüyor. Tesisin bulunduğu sahada basına açıklama yapmak isteyen arkadaşlarımıza izin verilmiyor, kapılar zincirleniyor. Zincirlediğiniz kapının arkasında ne saklıyorsunuz? Cevap verin! 

AK Parti’den art arda tepki

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi  AK Parti Meclis Grup Başkan Vekili Özgür Hızal ise, ‘’ İzmir'i nasıl çöplüğe çevirdiğinizi boşuna saklamayın! Denetim faaliyetlerimizi hukuksuz zihniyetinizle engelleyemezsiniz. Bahsettiğimiz yer özel bir alan değil, herkesin girmekte özgür olduğu kamusal alan!’’ ifadelerini kullandı. 

Taslak: Bu bir faşizanlıktır

AK Parti İzmir Gençlik Kolları İl Başkanı Recep Tayyip Taslak, ‘’ Bu yaklaşımı asla kabul etmiyoruz. İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli, CHP’li İzmir BB çalışanları tarafından kamu alanına ait bir noktada arbede ile karşı karşıya kalıyor. Bu bir faşizanlıktır. Sözde Demokrat CHP ! Beceriksiz yönetim anlayışlarını zorbalıkla örtmeye çalışıyorlar’’ dedi. 

Şahin: Batıyor batmakta olan!

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin, ''Beceriksizlikleri gün yüzüne çıktıkça korkuyor ve titriyorlar! Tunç Soyer yönetemiyor, İzmir Büyükşehir Belediyesi batıyor. Batıyor batmakta olan!'' dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.