Dolar 32,3336
%0.26
Euro 35,1187
%-0.01
Altın 2.302,480
%1.1
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya'dan CHP'ye; Siz ve milli irade, öyle mi! Hadi oradan

AK Partili Kaya'dan CHP'ye; Siz ve milli irade, öyle mi! Hadi oradan

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in, İzmir'in kurtuluşunun 100. yıl dönümünde son Osmanlı Padişahı Vahdettin'i hedef alan açıklamasına çok sert sözlerle yüklenirken, CHP'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt gecikmedi. CHP'li milletvekilleri sosyal medya hesaplarından peş peşe yaptıkları açıklamalarla Soyer'e destek verirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ise "Hakaret kabul edilemez. Milli iradeye saygısızlık" eleştirileri yöneltildi. CHP'li milletvekillerine ise AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya cevap verdi. Kaya, "Bir de 'milli iradeye saygı' diyorsunuz. Milletin seçtiği Cumhurbaşkanımıza yapılan hakaretlere çanak tutmadınız mı? Siz ve milli irade, öyle mi! Hadi oradan." dedi.

  • Ege Postası
  • 15.09.2022 - 08:54

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 9 Eylül İzmir'in kurtuluşunun 100. yılında yaptığı konuşma tartışılmaya devam ediyor.

Tunç Soyer'e sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, CHP'li milletvekillerinden gelen "hakaret, milli iradeye saygısızlıktır" eleştirilerine AK PArti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'dan geldi.

Kaya, sosyal medya hesabından "Değerlerimizle, tarihimizle kavgalısınız, ZAFER günümüzde Yunan'a selam çaktınız, hala utanmadan konuşuyorsunuz. Bir de "milli iradeye saygı" diyorsunuz. Milletin seçtiği Cumhurbaşkanımıza yapılan hakaretlere çanak tutmadınız mı? Siz ve milli irade, öyle mi! Hadi oradan." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.