Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya’dan CHP’li Sındır’a ‘Boğaziçi’ hatırlatması

AK Partili Kaya’dan CHP’li Sındır’a ‘Boğaziçi’ hatırlatması

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın Ege Üniversitesi açılış töreninde yaptığı konuşmaya tepki göstermişti. Sındır’ın, ‘’Ege Üniversitemizin Açılış Töreninde, konuk Sn. Binali Yıldırım’ın konuşmasındaki içerik ve üslubuyla, siyasal iktidarın kirli siyasetini, her yerde olduğu gibi, bu sefer de bir bilim yuvası olan Üniversitemize de bulaştırmasını şiddetle kınıyorum’’ ifadelerine AK Parti cephesinden yanıt gecikmedi. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya sosyal meydadan yaptığı açıklamada ‘’ CHP ve HDP'nin el ele provoke ettiği Boğaziçi'ndeki çirkin olayları unutmadık!’’ ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 24.09.2022 - 17:27

EGEPOSTASI- AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, dün Ege Üniversitesi açılış töreninde çarpıcı açıklamalarda bulunarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’I hedef almıştı. Yıldırım’ın söylemlerine tepki gösteren CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır bugün sosyal meyda hesabından yaptığı açıklamada, ‘’ Siyasal iktidarın kirli siyasetini, her yerde olduğu gibi, bu sefer de bir bilim yuvası olan Üniversitemize de bulaştırmasını şiddetle kınıyorum’’ dedi. 

Sındır’a AK Parti cephesinden yanıt, AK parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’dan geldi. AK Partili Kaya Boğaziçi gösterilerini hatırlatak, ‘’ CHP'li Sındır, "üniversitelere siyaset bulaştırmayın" demiş. CHP ve HDP'nin el ele provoke ettiği Boğaziçi'ndeki çirkin olayları unutmadık! Türkiye'yi üniversiteler eliyle terörize etmeye çalışanların, kampüslerden yükselen YERLİ ve MİLLİ seslerden rahatsız olmaları doğaldır!’’ ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.