Dolar 32,4880
%0.12
Euro 34,7558
%0.1
Altın 2.491,620
%1.19
Bist-100 9.516,00
%-0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya’dan  Büyükşehir’e ‘moloz’ tepkisi: Güzel olan her şeye düşmanlar!

AK Partili Kaya’dan Büyükşehir’e ‘moloz’ tepkisi: Güzel olan her şeye düşmanlar!

İzmir’in Selçuk ilçesinde uzun süredir tartışmalara konu olan ve AK Parti ile CHP’yi de karşı karşıya getiren hastane projesinde dün ihale tarihi netleşmişti. İhale tarihinin netleşmesinin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait iş makinelerinin hastane alanına moloz ve çöp döktüğü ileri sürüldü. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya sosyal medya hesabından yayınladığı video ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne tepki gösterdi. Kaya açıklamasında, ‘’ İstemezükçü CHP'li Büyükşehir Belediyesi'ni telaş almış, hastane yapacağımız alana moloz ve çöp dökmeye başlamışlar. Yıllardır engellemek için her şeyi yaptılar, hala vazgeçmiyorlar. Güzel olan her şeye düşmanlar!’’ dedi.

  • Ege Postası
  • 28.09.2022 - 15:43

EGEPOSTASI- İlk olarak 15 Aralık 2021'de ihaleye çıkılması planlanan, ancak daha sonra iptal edilen Selçuk Devlet Hastanesi’nin yapımı için ihale tarihi 23 Eylül 2022 olarak belirlenmiş fakat bir kere daha ertelenmişti. İhale tarihi için dün son tarih verildi. 

Elektronik Kamu Alımları Platformu’nun resmi sitesinde yer alan bilgilere göre ihale Ankara’da 25 Ekim 2022 saat 10:00’da açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek.

İhale tarihinin netleşmesinin ardından iddialara göre İzmir Büyükşehir Belediyesi hastanenin yapılması planlana alana iş makineleriyle girdi.

Alana çöp ve moloz döküldüğünü iddia eden AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, ‘’ Selçuk Devlet Hastanesi yapım ihalesi 25 Ekim'de yapılıyor. İstemezükçü CHP'li Büyükşehir Belediyesi'ni telaş almış, hastane yapacağımız alana moloz ve çöp dökmeye başlamışlar. Yıllardır engellemek için her şeyi yaptılar, hala vazgeçmiyorlar. Güzel olan her şeye düşmanlar!’’ ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.