Dolar 32,5869
%0.35
Euro 34,7287
%-0.01
Altın 2.498,520
%0.56
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya'dan CHP'li Özel'e tepki: Sanırım Manisa'dan aday olarak geleceksiniz

AK Partili Kaya'dan CHP'li Özel'e tepki: Sanırım Manisa'dan aday olarak geleceksiniz

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel'in partisinin İzmir İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında AK Parti'ye geçeceği iddia edilen Mehmet Ali Çelebi üzerinden AK Parti'yi eleştirmesine tepki gösterdi. Kaya, "İzmir'e ilginizi görüyoruz, sanırım Manisa'dan aday olarak geleceksiniz. Gelirken koku için maske almayı unutmayın!" ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 07.08.2022 - 20:55

EGEPOSTASI-  CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP İzmir İl Başkanlığı'nda bir basın toplantısı düzenleyerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

CHP'li Özel, AK Parti'ye katılacağı iddia edilen Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'yi ve AK Parti'yi sert sözlerle eleştirerek, "AKP kendine bu kadar laf söyleyen birini, sırf elverişli olur CHP'ye karşı kullanırız diye bünyeye alıyorsa, bu kişi İzmir milletvekilidir. AKP onu İzmir'den kaçırıp başka bir yere koymasın ve ya İzmir'de kendi teşkilatlarından birilerinin hak ettiği sıralara koymasın da, sınıra koysun. Kararı İzmirliler versin bakalım. AKP, Mehmet Ali Çelebi'yi milletvekili yapma karşılığında aldığına göre, Çelebi'yi de bugün kaç milletvekili çıkardıysanız o sınıra koyun. Koyun da İzmirliler Çelebi'ye ne dediklerini bir göstersinler bakalım. Tutupta öyle kaçırıp başka yerlerde mğilletvekili yapma sözü vermeyin. İzmirliler Çelebi'ye ne diyorlar görelim. Şimdi çıksın İzmir'de bir dolaşsın bakalım." ifadelerini kullanmıştı. 

Özgür Özel daha sonra, "İzmir İl Başkanlığımızda düzenlediğimiz basın toplantısında bizlere eşlik eden İl Başkanımız Deniz Yücel ve il yönetimimizle bir araya geldik. Kendilerine teşekkür ediyorum." paylaşımı yaptı.

KAYA'DAN ÖZEL'E; SANIRIM MANİSA'DAN ADAY OLARAK GELECEKSİNİZ

Özel'in paylaşımını alıntılayan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ise "25 yıllık CHP belediye zulmü, bırakın sizi, CHP İzmir vekillerinde bile sokağa çıkacak yüz bırakmadı. 2023'te sandıkta en büyük tokadı İzmir'den yiyeceksiniz. İzmir'e ilginizi görüyoruz, sanırım Manisa'dan aday olarak geleceksiniz. Gelirken koku için maske almayı unutmayın!" mesajını paylaştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.