Dolar 32,3377
%0.27
Euro 35,1323
%0.03
Altın 2.305,740
%1.24
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya: Büyükşehir 25 yıldır Balçova Balıkçı Barınağı'na uğramamış!

AK Partili Kaya: Büyükşehir 25 yıldır Balçova Balıkçı Barınağı'na uğramamış!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Balçova'da balıkçı barınağıyla ilgili yaşanan problemler nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirdi. Kaya, "Biz bu sorunu çözmek için gayret ederken gördük ki, İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri buraya en son 25 yıl önce Sayın Burhan Özfatura'nın başkanlığı döneminde uğramış. O günden beri CHP'li Büyükşehir'den buraya uğrayan biri yok. 25 yıldır Balçova Balıkçı Barınağı'nı unutmuşlar. Buradaki temizliği bile yapamıyorlar. İşte CHP'nin İzmir'e bakışı bu" dedi.

  • Ege Postası
  • 07.07.2022 - 12:33

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, saha çalışmalarını Torbalı ve Balçova'da katıldığı programlarla sürdürdü. Torbalı'da STK'lar ile kahvaltıda buluşan, Balçova'da balıkçılarla, İnciraltı Gelişim Derneği yöneticileriyle bir araya gelen Kaya, esnaf ziyaretlerinde bulundu, bölgedeki muhtarların kapısını çaldı.

BALIKÇILARDAN KAYA'YA TEŞEKKÜR

Kaya'nın Balçova'daki programlarındaki ilk durağı, S.S Balçova Su Ürünleri Kooperatifi oldu. Balıkçıları ziyaret eden Kaya, Başkan Nejdet Gürleyen ve kooperatif üyeleri ile bir araya geldi. Balıkçılar, barınakla ilgili yaşadıkları problemlerde yanlarında olan Kaya'ya teşekkür ettiler. Kooperatif Başkanı Gürleyen, "Çevre ve Şehircilik, Tarım ve Orman nezdinde yapılan görüşmeler sonrası, gerekli izinleri alma sürecini başlattık. Bürokratik süreci hızlandıran, her zaman yanımızda olan Sayın Milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya'ya teşekkür ediyoruz" dedi.

"25 YILDIR BALÇOVA BALIKÇI BARINAĞINA UĞRAMAMIŞLAR!"

İzmir'de, hem kentin, hem de kentte yaşayan vatandaşların her meselesinde ellerini taşın altına koymaktan çekinmediklerini belirten AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, CHP'li Büyükşehir Belediyesi'nin ise büyük bir umursamazlık içinde olduğunu vurguladı. Her konuda bunu net bir şekilde gördüklerini ifade eden Kaya, "Biz İzmir için, kentimiz için, hemşehrilerimiz için ne gerekiyorsa yaparız. Elimizden gelenin fazlasını yapmak bu kente borcumuzdur. Ama yerel yönetimin, CHP'li Soyer yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi'nin umursamazlığı akıl alır gibi değil. Balçova'daki barınakla ilgili balıkçı esnafımız bize geldi, biz hemen gerekli çalışmaları başlattık. Biz bu sorunu çözmek için gayret ederken gördük ki, İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri buraya en son 25 yıl önce Sayın Burhan Özfatura'nın başkanlığı döneminde uğramış. O günden beri CHP'li Büyükşehir'den buraya uğrayan biri yok. 25 yıldır Balçova Balıkçı Barınağı'nı unutmuşlar. Buradaki temizliği bile yapamıyorlar. İşte CHP'nin İzmir'e bakışı bu" şeklinde konuştu.

İNCİRALTI GELİŞİM DERNEĞİ İLE BULUŞTU, MUHTARLARI ZİYARET ETTİ

Balçova'daki programları kapsamında İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut ve dernek yöneticileriyle de buluşan Kaya, İnciraltı'nın planlamasıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Balçova Bahçelerarası Mahallesi Muhtarı Erkan Mutlu ve Onur Mahallesi Muhtarı Hamit İhsan Tanes'i de ziyaret eden Kaya, burada mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Kaya, son olarak partisinin Eğitim Mahallesi mahalle yönetim kurulu ve 1055 numaralı sandık yönetim kurulu üyeleri ile parti binasında bir araya geldi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.