Dolar 32,5983
%0.38
Euro 34,7501
%0.05
Altın 2.497,650
%0.53
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ’dan Teyit hattı mesajı

AK Partili Dağ’dan Teyit hattı mesajı

 Anadolu Ajansı (AA) teyit haberciliğine başladı. AA Genel Müdürü Serdar Karagöz, Anadolu Ajansı teyit editörlüğü kurulduğunu duyurdu. Konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, ‘’ Dünyada dezenformasyona en çok maruz kalan ülke Türkiye’dir’’ dedi.

  • Ege Postası
  • 14.09.2022 - 11:12

Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürü Serdar Karagöz, AA'nın "yeşil hat", "teyit hattı" ve "ayrımcılık hattı" uygulamalarını hayata geçireceğini, söz konusu alanlarda yapılacak haberlerin abonelere ücretsiz servis edileceğini bildirdi.

Karagöz: Anadolu Ajansı teyit editörlüğü kuruldu
Serdar Karagöz, Twitter hesabından bir paylaşım yaparak, “Anadolu Ajansı teyit editörlüğü kuruldu. Algının gerçeği örttüğü sosyal medyada dezenformasyonun ve manipülasyonun tehlikeli boyutlara ulaştığı günümüzde gerçekleri ortaya çıkarmak AA’nın en önemli vazifesi olacak.” dedi.

AK Partili Dağ'dan tebrik 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Türkiye'de dezenformasyona en çok maruz kalan ülkenin Türkiye olduğunu belirttiği açıklamasında, '' Dünyada dezenformasyona en çok maruz kalan ülke Türkiye’dir.  Yürüttüğümüz hakikat mücadelesinde toplumumuzun en doğru şekilde bilgilendirilmesi elzemdir.  Bu meselede sorumluluk alarak Anadolu Ajansı Teyit hattını kuran Anadolu Ajansı’nı tebrik ediyorum'' dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.