Dolar 32,4783
%-0.19
Euro 34,9376
%0.31
Altın 2.436,360
%0.54
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ’dan ‘kumar masası’ benzetmesine tepki: Milyonlara hakaret

AK Partili Dağ’dan ‘kumar masası’ benzetmesine tepki: Milyonlara hakaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, katıldığı tv programında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ‘kumar masası’ benzetmesine tepki gösterdi. AK Partili Dağ açıklamasında, ‘’ kumar masası benzetmesi AK Parti ve MHP'ye oy veren milyonlara hakarettir. Bu sadece siyasilere karşı söylenen bir şey değildir. Bu AK Parti ve MHP’ye oy vermiş milyonlarca insan söylenmiş bir sözdür. Doğru olmamış ve siyaset kurumuna yakışmamış bir söz olmuştur’’ dedi.

  • Ege Postası
  • 24.11.2022 - 13:36

EGEPOSTASI- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, katıldığı TV programında İYİ Parti Lideri Meral Akşener’e hedef aldı. 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti’ye çağrıda bulunarak, ‘’Temenni ederiz ki bunlar da bir dönüşüm yapmak suretiyle gerek bu masayı terk etmek gerekse milli ve yerli bir duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir” ifadelerini kullanmıştı.

AKŞENER, 'KUMAR MASASI' DEMİŞTİ

Erdoğan’ın çarğısına İzmir’den yanıt veren Akşener, kumar masası benzetmesi yaparak, ‘’ Milletimizin geleceğinin heba edildiği ortaya sürüldüğü bir kumar masasında hiç olmadık bundan sonra da olmayız” dedi.

'AK PARTİ VE MHP'YE OY VEREN MİLYONLARA HAKARET' 

Meral Akşener’in kumar masası benzetmesini sert sözlerle eleştiren AK Partili Hamza Dağ, ‘’Cumhurbaşkanımızın açıklaması çok net. Yerli ve milli olan tarafa buyurun diyor. İYİ Parti’ye bunu söylüyor. 6’lı masa içinde başka bir yere söylemiyor. ‘Siz daha yakın duruyorsunuz, buyurun yerli ve milli tarafa sizi davet ediyoruz’ diyor. Diğer taraftan İYİ Parti Genel Başkanı böyle bir şey belki reddedebilir ancak bunu kumar masasına benzetmesi AK Parti ve MHP'ye oy veren milyonlara hakarettir. Bu sadece siyasilere karşı söylenen bir şey değildir. Bu AK Parti ve MHP’ye oy vermiş milyonlarca insan söylenmiş bir sözdür. Doğru olmamış ve siyaset kurumuna yakışmamış bir söz olmuştur. Çağrı belli. Üzerine alması gereken alır. Bir yere bir çağrı var, o çağrı orada karşılık bulmazsa tabanda çağrı bulur. Ki tabanda çağrı bulmaya başladı. Tabanda rahatsızlığı olan, hassasiyeti oluşan bir kesim var, onlar açısından da mutlaka değerlendirmeye tabi olacaktır” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.