Dolar 32,3279
%0.24
Euro 35,0469
%-0.21
Altın 2.282,880
%0.23
Bist-100 8,98
%2.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ’dan Kılıçdaroğlu’na salvo: Milletin kürsüsünü kirlettiniz!

AK Partili Dağ’dan Kılıçdaroğlu’na salvo: Milletin kürsüsünü kirlettiniz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu dün mecliste yaptığı konuşma sebebiyle çok seret şekilde eleştirdi. AK Partili Dağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘’ Dağ, "Çözüm uzaklarda değil, her çıktığınızda kürsüsünü kirlettiğiniz millette" dedi.

  • Ege Postası
  • 06.12.2022 - 13:51

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi’nin hazırladığı Ekonomi Vizyon sunumu AK Parti ve CHP arasında yeni polemiklere sebep olmuştu. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu  gelen tepkiler üzerine dün mecliste yaptığı konuşmada "Şampiyonlar Ligi takımını görünce ağlamaya başladılar. Biz mi dedik her seferinde daha kötüsünü getirin, o getirdiğinizi de görevden affını istetip kovun ve tarihin gördüğü en amatör ekiple milletin karşısına çıkın diye? Şimdi gidin Erdoğan’a, gözyaşlarınızı silsin’’ ifadelerini kullanmıştı. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP Lideri’ne sosyal medya hesabından yanıt verdi. Dağ açıklamasında, ‘’ Sayın Kılıçdaroğlu siyaset yaptığınız ekibinizin yetersizliğinin siz de farkındasınız ki hamburger sofrasında “Dostlarınızın” dayattığı kişileri “Siyaset üstü” diye pazarlıyorsunuz. Ama bilmelisiniz ki çözüm uzaklarda değil, her çıktığınızda kürsüsünü kirlettiğiniz millettedir" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.