Dolar 32,5379
%0.16
Euro 34,9148
%-0.16
Altın 2.436,950
%0.03
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ’dan ‘gezi olaylarında’ hüsran mesajı

AK Partili Dağ’dan ‘gezi olaylarında’ hüsran mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanlığının İzmir’de düzenlediği “Teşkilat Akademisinde” yaptığı konuşmada muhalefete Gezi olayları üzerinden yüklendi. Gezi olaylarının çıktığı dönemde danışma kurulu gerçekleştirdiklerini ifade eden Dağ, Gezi olaylarında yapılanları “vandallık” olarak tanımlarken, “O zaman o eylemleri yapma isteyenler ve oradan netice almak isteyenler başarılı olamadılar. İktidarı devirmek isteyenler, eylemler yapanlar başarılı olamadıkları gibi 2015 seçimlerinde de 2016 referandumunda da diğer seçimlerde de AK Parti birinci parti olmuştur” dedi.

  • Ege Postası
  • 11.12.2021 - 11:04

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanlığının tüm Türkiye’de düzenlediği ve  İzmir’de 11-12 Aralık tarihlerinde düzenlenen ‘’Bu hikayenin kahramanı sensin’’ temasıyla ‘’Teşkilat Akademisi’’ bugün başladı.

Eğitimlerin açılış törenine ev sahibi AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Süreki’nin yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve il başkan yardımcıları katıldı. 

AK Parti İzmir İl Yönetimi AR-GE Başkanı İbrahim Derici başkanlığında gerçekleştirilecek olan eğitimlerin ilki, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın Siyasal İletişim ve Yeni Medya konusunda verdiği eğitimle başladı.  

“HEYECANIMIZ DİPDİRİ”

Eğitimin amacına ve etkisine yönelik geçmişten örnekler vererek konuşan Dağ, “‘Bu hikayenin kahramanı sensin’in canlı tezahür ettiği salonlardan biridir burası. Gezi olayları başlamıştı. Cuma günü başlamıştı. Cuma gece İzmir de dahil her yerde vandallıklar oraya çıkmıştı. Okullar, parklar tarumar edilmişti. Ben de o zaman evden çıktığımda bir dershanenin yer le bir edildiğini görmüştüm. O zaman bizim danışma kurulumuz vardı. Bu salondaydık ve o gün biz  hem Türkiye’ye hem İzmir’e güçlü bir mesaj vermiştik. ‘Siz ne yaparsanız yapın. Siz hangi vandallığı yaparsanız yapın. Ortalığı yıksanız da yaksanız da biz Cumhurbaşkanımızın arkasındayız’ dedik. O zaman o eylemleri yapma isteyenler ve oradan netice almak isteyenler başarılı olamadılar. İktidarı devirmek isteyenler, eylemler yapanlar başarılı olamadıkları gibi 2015 seçimlerinde de 2016 referandumunda da diğer seçimlerde de AK Parti birinci parti olmuştur. Ayrıca o gün Gezi olaylarını planlayanlar ‘Nükleer tesisleri açmayacaksınız, 3. Havalimanını yapmayacaksınız, otoyol yapmayacaksınız’ dediler Havaalanı açıldı, nükleer tesisi açılacak, otoyollar yapıldı. Çok net şu görülüyor: Biz 20 yıl boyunca bir hikaye yazdık bu millete büyük hizmetler yaptık gurur duyuyoruz, Heyecanımız dipdiri. Bu hikâyenin kahramanları AK Parti’ye gönül veren kardeşlerimdir” dedi.  

“2023’TE FARKLILIK OLACAK”

Programda konuşan Başkan Sürekli partinin gençlerine seslenirken eğitimlerin önemine vurgu yaptı. 2023’te İzmir’de iktidar mesajı veren Sürekli, “Teşkilat Akademisi İzmir’de 2 gün sürecek yoğun bir programımız var. Genle merkez AR-Ge Başkanlığımıza teşekkür ediyorum. Ben bu eğitimlere Ankara’da katıldım. Hiçbir dersi kaçırmayın Sonra pişman olurunuz. İzmir olarak heyecanımız zaten var. Ama dersler bitince motivasyonumuz da artacak. AK Parti işinin ehli parti kadrolarından oluşur. Kurulduktan bir yıl sonra iktidar oldu. 19 yılda ülkede büyük yenilikler yaptı. Burada büyük hikayeler yazıldı. Bu hikayelerin gerçek kahramanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bir de bu hikayenin gizli kahramanları sizlerseniz 17-25 Aralık’tan sonra havaalanında Cumhurbaşkanımızı karşılayan sizlersiniz. Gezi olaylarında İstanbul’da karşılayan yine sizlersiniz. 2013’te Gündoğdu’da 11 bin kişilik mitingi yapan sizlersiniz. 2014 yılında bu rekoru tazeleyen de sizleriniz. En son Sayın Cumhurbaşkanımız 26 Kasım’da geldiğinde Bayraklı’yı dolduran, Menemen’de sokaklara sığmayan kahramanlar sizlersiniz. Bu hikâye devam edecek. 2023’te güçlenerek devam edeceğiz. 2023’te bir farklılık olacak. İzmir’de iktidar olacağız” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.