Dolar 32,4672
%0.46
Euro 35,0825
%0.05
Altın 2.324,140
%0.16
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ'dan muhalefete tepki: Adayı dahi tartışamıyorlar!

AK Partili Dağ'dan muhalefete tepki: Adayı dahi tartışamıyorlar!

AK Parti 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları programı Aydın’da gerçekleştirildi.  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Seçimlerde rakip olarak kendilerini görenler 6+1'li masada aday tartışmasını dahi yapamıyor." dedi.

  • Ege Postası
  • 22.09.2022 - 13:26

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları programı Aydın’da gerçekleştirildi. 

Programa Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti MKYK üyeleri, AK Parti Aydın, Muğla, İzmir, Manisa ve Denizli milletvekilleri, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ile Cumhur İttifakı üyesi partilerin üyeleri katıldı.

Dağ: Açık farkla seçimi kazanacağız!

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ,  “Her şeyi kampanya süreci ile ortaya koyarsınız. Biz de 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları olarak kampanyamıza başladık. Sokak sokak gezerek halkımızı dinlemeye devam edeceğiz. Hem 2023’e kadar hem de 2023 seçimlerinden sonra neler yapacağımızı halkımızla paylaşma imkanı bulacağız. Bunu daha da artırarak yolumuza devam edeceğiz. Bu ivmeyi 2023 seçimlerinden sonra yeni vizyonla devam ettireceğiz. Cumhur İttifakı olarak çok hızlı bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Biz bu ülkenin önünü çok daha ileri açmak için 20 senedir önemli mesafeler kat ettik. İnşallah 2023’ten sonra Türkiye’nin yeni bir yüzyılı başlıyor. Bu buluşmalar ile milletimizle birebir diyaloğu daha da artırarak açık farkla seçimi kazanacağız, açık farkla birinci olacağız” dedi.

Seçim sürecine ilişkin görüşlerini paylaşan Hamza Dağ, "Seçimlerde rakip olarak kendilerini görenler 6+1'li masada aday tartışmasını dahi yapamıyor. Altılı masanın birbirlerine çelme takarak birtakım şeyler yaptığını görüyoruz. Bunlardan millete fayda gelmez. Bu milletin meselelerini, basit meselelerini bile bu darmadağın yapı çözüme kavuşturamaz." ifadelerini kullandı. (İHA) 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.