Dolar 32,5976
%0.38
Euro 34,7758
%0.13
Altın 2.496,840
%0.5
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Çelik: Tarihi mücadelenin yeni aşaması

AK Partili Çelik: Tarihi mücadelenin yeni aşaması

Adalet ve Kalkınma Partisi Sözcüsü Ömer Çelik; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Kadınların giyim kuşamını siyasetin tekelinden çıkartıyoruz. Kanun teklifimizi TBMM’ye sunacağız” açıklamasının ardından “Hak ve özgürlükler mücadelesinin öncü siyasi hareketi biziz. Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın yapacağı grup konuşması bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacaktır” paylaşımını yaptı.

  • Ege Postası
  • 04.10.2022 - 08:55

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam saat 21.00’de; sosyal medya hesabında; “Kadınların giyim kuşamını siyasetin tekelinden çıkartıyoruz. Yarın itibarı ile bu yarayı sonsuza kadar kapatacak adımı atıyoruz. Grup toplantımızın ardından kanun teklifimizi TBMM’ye sunacağız” açıklamasını yaptı.

Kılıçdaroğlu’nun bugün kanun teklifini verecekleri açıklamasından ardından, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise bu sabah, sosyal medya hesabında bir paylaşım yaptı. Ömer Çelik’in açıklaması şöyle:

“Hak ve özgürlükler mücadelesinin öncü siyasi hareketi biziz. Mücadele ettik, bedel ödedik, geri adım atmadık. Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın yapacağı grup konuşması bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacaktır. Çarşamba günü herkesi ekran başına bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızın açıklamaları, hak ve özgürlükler mücadelemizin tarihine atılmış çok güçlü bir imza olacaktır.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.