Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti’den Kürşat Ayvatoğlu açıklaması

AK Parti’den Kürşat Ayvatoğlu açıklaması

Kürşat Ayvatoğlu'nun uyuşturucu madde kullanırken çekilen görüntüleri nedeniyle ikinci kez gözaltına alınmasının ardından AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, "Hukuk dışı her kişi için adalet çalışır gereğini yapar. Toplumu temsil eden partilere karşı bir kötü örnek üzerinden kampanya yapmak ancak trollerin işi olabilir" mesajını paylaştı.

  • Ege Postası
  • 28.03.2021 - 20:40

Uyuşturucu madde kullanırken çekilen görüntülerinin sosyal medyada yayılması üzerine ikinci kez gözaltına alınan ve ilk savunmasında kullandığı maddenin pudra şekeri olduğunu söylemesi üzerine serbest bırakılan Kürşat Ayvatoğlu ile ilgili AK Parti’den bir açıklama geldi.

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “bir kötü örnek” üzerinden “troller” tarafından kampanya yapıldığını savundu.

“ADALET GEREĞİNİ YAPAR”

Bostancı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Hukuk dışı her kişi için adalet çalışır gereğini yapar. Toplumu temsil eden partilere karşı bir kötü örnek üzerinden kampanya yapmak ancak trollerin işi olabilir. Sosyal medyanın karanlık dehlizlerinde yitirilen akıl sadece kendine ve nihayetinde topluma ve demokrasiye zarar verir.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.