Dolar 32,5380
%-0.01
Euro 34,9982
%0.49
Altın 2.434,350
%0.46
Bist-100 9.770,00
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti ve CHP arasında video savaşları

AK Parti ve CHP arasında video savaşları

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, ‘ASELSAN’daki işten çıkarılma’ haberlerinin artması üzerine “ASELSAN’ın liyakatli personelleri gönderilerek kurumun içi boşaltılıyor. Yoksa yandaş şirketlerin; örneğin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadının sahibi olduğu BAYKAR’ın önü mü açılmak isteniyor?” ifadelerini kullanmıştı. Kılıç’ın sözleri sonrası AK Parti ile CHP arasında ipler gerildi. AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Sevda Erdan Kılıç’ın Demirtaş ziyareti sonrası yaptığı konuşmanın görüntülerini paylaşarak, ‘’ Biz Selçuk Bayraktar'la gurur duyuyoruz, muhalefet Selahattin Demirtaş'la gurur duyuyor. Her şey açık ve net!’’ dedi. Özalan’a yanıt veren CHP’li Kılıç, Özalan ile bir dönem aynı takımda oynayan ve ev arkadaşlığı yapan Feyyaz Uçar’ın videosunu paylaşarak, ‘’ Allah senin durumuna kimseyi düşürmesin algıcı Alpay’’ ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 16.09.2022 - 12:18

EGEPOSTASI- CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Sevda Erdan Kılıç’ın “ASELSAN’ın liyakatli personelleri gönderilerek kurumun içi boşaltılıyor. Yoksa yandaş şirketlerin; örneğin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadının sahibi olduğu BAYKAR’ın önü mü açılmak isteniyor?” sözleri gündeme bomba gibi düştü. CHP’li Kılıç’ın sözlerine Selçuk ve Haluk Bayraktar’ın yanı sıra AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan da tepki gösterdi.

Demirtaş hatırlatması 

 CHP’li Kılıç’ın Demirtaş ziyareti sonrası yayınladığı görüntüleri sosyal medya üzerinden paylaşan Özalan, ‘’ Ülkemize büyük hizmetlerde bulunan Selçuk Bayraktar'a iftiralarla saldıran CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç'ın, Demirtaş ziyareti sonrası yaptığı açıklamalar… Biz Selçuk Bayraktar'la gurur duyuyoruz, muhalefet Selahattin Demirtaş'la gurur duyuyor. Her şey açık ve net!’’ ifadelerini kullandı. 

CHP’li vekil Sevda Erdan Kılıç’ın videoda ‘’Edirne F Tipi cezaevinde Selahattin Demirtaş’ı ziyaret ettik. Kenisinin sağlık durumu ve cezaevi koşuları hakkında bilgi aldık. Ayrıca Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin son kararını da değerlendirme fırsatı bulmuş olduk. Hukuk devleti olmanın gereği başta anayasaya ve imzalamış olduğumuz uluslararası sözleşmelere uymaktan geçer. Bunlara uymamanın fatgurası gelecek yıllarda çok ağır olabilir’’ ifadelerini kullandığı görülüyor. 

Arşiv göndermesi 

AK Partili Özalan’a yanıt veren CHP’li Kılıç, AK Partili Özalan ile bir dönem aynı takımda oynayan ve ev arkadaşlığı yapan Feyyaz Uçar’ın videosunu paylaştı. Feyyaz Uçar’ın görüntülerde, ‘’Ben Alpay gibi bir oyuncu görmedim. Bunu yüzüne de söylemişimdir. Evimi Alpay’a kiraladım ama evimin kirasını ödemedi. Benden para alıyordu elektrik faturası için ama yatırmıyordu. Sevimlidir ama her gün kapıya alacaklı geliyordu’’ dediği görüldü. 

Feyyaz Uçar,’ın geçmiş dönemlerde yaptığı açıklamaları paylaşan CHP’li Kılıç, ‘’ Allah senin durumuna kimseyi düşürmesin algıcı Alpay’’ dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.