Dolar 32,5153
%-0.08
Euro 34,9815
%0.44
Altın 2.435,580
%0.51
Bist-100 9.797,00
%0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ'a sosyal medya operasyonu!

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ'a sosyal medya operasyonu!

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, bugün yeni görevine başladı. Koltuğu Mahir Ünal’dan devralan Hamza Dağ, henüz tebrikleri kabul ederken, sosyal medya platformu Twitter’da dolaşıma sokulan asparagas bir video ile zor durumda bırakılmaya çalışıldı. Bazı Twitter kullanıcıları Hamza Dağ’ın özel kalemi olduğunu iddia ettikleri Kürşat A. isimli birinin uyuşturucu madde kullanırken, çekilen görüntülerini paylaştı. Bu paylaşıma karşılık Hamza Dağ’ın danışman kadrosunun listesi paylaşılarak Dağ’ın o isim de bir danışmanının olmadığı belirtildi.

  • Ege Postası
  • 26.03.2021 - 00:10

EGEPOSTASI- AK Parti 7. Olağan Kongresi'nden sonra Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevine getirilen AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, dün görevi Mahir Ünal’dan devraldı.

Hamza Dağ, Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevine başlar başlamaz sosyal medya operasyonuna maruz kaldı. Sosyal medya platformu Twitter’da bazı kullanıcılar Hamza Dağ’ın Özel Kalemi olduğunu iddia ettikleri Kürşat A.’nın yer aldığı bir videoyu dolaşıma soktular. Videoda yer alan görüntülerde Kürşat A.’nın lüks bir araç içinde uyuşturucu madde kullandığı görülüyor. 

Öte yandan video paylaşıma sokulurken, “AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın özel kalemi Kürşat A. uyuşturucu madde çekerken” iddiasında bulunuldu.

"BUNLARIN HARİCİNDE DANIŞMANI YOKTUR"

Paylaşımın hemen ardından AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ’ın, danışmanı Muhammet Doğan'dan jet yanıt geldi. Doğan, sosyal medya hesabından “Hamza Dağ’ın Meclis kadrosuna bağlı 3 Danışmanı bulunmaktadır. 1. Danışmanı; Muhammet Doğan, 2. Danışmanı; Abdürrahim Atasever, 3. Danışmanı Murat Gaygusuz. Genel Merkez Özel Kalemi ise Kadir Altunkaynak’tır. Bunların haricinde danışmanı yoktur.” açıklaması yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.