Dolar 32,5987
%0.38
Euro 34,8082
%0.22
Altın 2.496,430
%0.48
Bist-100 9.465,00
%-0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Sözcüsü Çelik, Cemevi saldırısını kınadı

AK Parti Sözcüsü Çelik, Cemevi saldırısını kınadı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Canlarımıza geçmiş olsun... Ankara’da üç ayrı Cemevi’ne yapılan saldırıları lanetliyoruz. Bu saldırılar hepimize yapılmıştır. Muharrem ayında bu saldırı ve provokasyonların amacı bellidir. Bunlara asla izin verilmeyecektir. Zanlı Emniyet güçlerimiz tarafından yakalandı. Kirli provokasyon boşa çıkarıldı. Saldırgan hukuk önünde hesabını verecektir. Canlarımızla birliğimiz ve dirliğimiz daim olsun” dedi.

  • Ege Postası
  • 31.07.2022 - 19:05

Aleviler için kutsal Muharrem ayının birinci gününde Ankara Çankaya’daki Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı, Ana Fatma Cemevi ve Mamak’taki Şah-ı Merdan Cemevi’ne dün arka arkaya saldırı yapıldı. AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bugün sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklama yaptı. Çelik’in açıklaması şöyle:

KİRLİ PROVOKASYON BOŞA ÇIKARILDI. SALDIRGAN HUKUK ÖNÜNDE HESABINI VERECEKTİR”

“Canlarımıza geçmiş olsun... Ankara’da üç ayrı Cemevi’ne yapılan saldırıları lanetliyoruz. Bu saldırılar hepimize yapılmıştır. Muharrem ayında bu saldırı ve provokasyonların amacı bellidir. Bunlara asla izin verilmeyecektir. Zanlı Emniyet güçlerimiz tarafından yakalandı.  Kirli provokasyon boşa çıkarıldı. Saldırgan hukuk önünde hesabını verecektir. Canlarımızla birliğimiz ve dirliğimiz daim olsun.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.