Dolar 32,5608
%0.23
Euro 34,9608
%-0.03
Altın 2.448,850
%0.52
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'den CHP'li Erdoğdu'ya sert tepki; Tehditlerine pabuç bırakacak değiliz

AK Parti İzmir'den CHP'li Erdoğdu'ya sert tepki; Tehditlerine pabuç bırakacak değiliz

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun sosyal medya üzerinden yaptığı "Sayın Recep Tayyip Erdoğan bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sizi seçimle indirdikten sonra Vatana ihanetten yargılanmanız için bütün gücümle çalışacağım" paylaşımına AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'dan sert tepki geldi. Dağ, "Ateş olsa cirmi kadar yer yakacak olan sözde siyasetçilerin Cumhurbaşkanımızı yargılama tehditlerine pabuç bırakacak değiliz. "

  • Ege Postası
  • 04.05.2021 - 23:42

EGEPOSTASI- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun sosyal medya hesabından "Sayın Recep Tayyip Erdoğan bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sizi seçimle indirdikten sonra Vatana ihanetten yargılanmanız için bütün gücümle çalışacağım" paylaşımına sert tepki geldi.

Dağ, sosyal medya hesabı Twitter'den yaptığı açıklamada;

"Ateş olsa cirmi kadar yer yakacak olan sözde siyasetçilerin Cumhurbaşkanımızı yargılama tehditlerine pabuç bırakacak değiliz. Daha önce de iktidarımızı TRT’den canlı olarak yargılayacaklarını söylemişlerdi. 27 Mayıs zihniyetinin devri sabık yaratma hayalleri hâlâ çok diri. 

Bu zihniyete 15 Temmuz gecesi haddini bildirmiştik ancak belli ki hâlâ akıllanmamışlar. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hukuku bu milletin hukukudur ve biz, liderimizin de milletimizin de hukukunu asla çiğnetmeyiz.

19 yıldır yapılan her seçimde milletimiz tercihini Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'den yana kullanmıştır. Biz devlet yönetmeyi de millete hizmet etmeyi de hepinizden iyi biliriz.

Pandeminin zor şartlarından istifade ederek yaptığınız çamur siyasetini ise milletimiz gayet iyi görüyor. Allah’ın izni ile 2023 seçimlerinde zafer yeniden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın ve Cumhur İttifakı'nın olacaktır."

“15 TEMMUZ'DA GEREKEN YANITI VERMİŞTİ”

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “Milletin seçmediği; tarih sayfalarında ve vicdanlarda asla aklanamayacak darbeci zihniyet,varlık gösterme yolunu böyle buluyor demek ki! Cumhurbaşkanımızı TRT'de yargılatacağını söyleyen bu zihniyet ve ahalisine milletimiz en son 15 Temmuz'da gereken yanıtı vermişti. Yine verir!”

“'YASSIADA REJİMİ' BİR DAHA ASLA VAR OLAMAYACAKTIR”

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya: “Milli iradeye karşı antidemokratik çağrılarda bulunup, Aziz Milletimizin oylarıyla seçilen Sayın Cumhurbaşkanımızı düşmanca hedef alan herkes şunu iyi bilmelidir ki; 'Yassıada Rejimi' bu topraklarda bir daha asla var olamayacaktır.”

"ALLAH BİR DAHA YASSIADA KATİLLERİNE FIRSAT VERMESİN"

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır: "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yıllardır sizin tehditlerinize ve engellemelerinize rağmen aziz milletimizin desteğiyle memleketimize hizmet etmektedir. Aziz milletimiz kendisine hizmet eden evlatlarını dün olduğu gibi bugün ve yarın da bağrına basacaktır. Allah bir daha Yassıada katillerine fırsat vermesin. Biz bu zihniyete karşı demokrasi ve namus nöbetimizi ömrümüzün son nefesine kadar sürdüreceğiz. Milletimiz varolsun.."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.