Dolar 32,5849
%0.3
Euro 35,0684
%0.28
Altın 2.457,590
%0.88
Bist-100 9.821,00
%1.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti 'çizgi film' videosunu kaldırdı: AK Partili Dağ'dan ilk açıklama

AK Parti 'çizgi film' videosunu kaldırdı: AK Partili Dağ'dan ilk açıklama

AK Parti, "Yalan üretim merkezi" notuyla paylaştığı CHP'yi hedef alan 'çizgi film' videosunu sosyal medya hesabından kaldırdı. Öte yandan; AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’dan çizgi filmin kaldırılmasına ilişkin açıklama geldi. Dağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, amaçlarının seviyeli muhalefet oluşturmak olduğunu ve amaçlarına ulaştıklarını ifade etti. CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekil Mahir Polat ise Dağ'ın açıklamasını paylaşarak tebrik ederken, "gerçekleri konuşmak istiyorsanız bu sorulara cevap verin." açıklamasında bulundu.

  • Ege Postası
  • 07.05.2021 - 15:34

AK Parti’nin 24 Mart’taki kongresinde göreve gelen Medya ve Tanıtım Başkanlığı, CHP’yi eleştiren bir çizgi film hazırladı.

Çizgi film, AK Parti'nin Twitter hesabı üzerinden "Yarın saat 14.00’te" uyarısıyla duyurulmuştu.

AK Parti'nin yayımladığı ve "Yalan üretim merkezi" notuyla paylaştığı videoda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Sözcüsü Faik Öztrak hedef alınmıştı.

"Haydi çıkar maskeni" ifadeleriyle paylaşılan görselde çizgi filmdeki karakterin maskesinin altından AK Parti'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yüzünün çıktığı görüldü.

ÇİZGİ FİLM KALDIRILDI

CHP'nin dünkü paylaşımının ardından  AKP'nin çarşamba günü Twitter hesabından paylaştığı  çizgi film videosunun bugün kaldırıldığı görüldü.

AK Parti'nin paylaştığı çizgi film tweetine ulaşılmak istenildiğinde "bu tweete ulaşılamıyor" uyarısı çıkıyor.

AK PARTİLİ DAĞ’DAN AÇIKLAMA

Öte yandan; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmit Mileltvekili Hamza Dağ’dan CHP'yi hedef alan çizgi filmin kaldırılmasına ilişkin açıklama geldi. 

Dağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, amaçlarının seviyeli muhalefet oluşturmak olduğunu ve amaçlarına ulaştıklarını ifade etti. 

Dağ paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

“Siyasette seviyeli muhalefetin oluşması için AK Parti olarak bir adım attık. Siyasette yalanın ulaştığı boyuta dikkat çektik. Maksat hasıl oldu. Bundan sonrasında da bilgi ve belgeye dayalı, seviyenin korunduğu, aziz milletimize sadece gerçeklerle konuşacakları bir zemin istiyoruz. Çünkü biz sadece gerçeklerle konuşuyoruz.”

CHP'Lİ POLAT'TAN TEBRİK!

CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekil Mahir Polat ise Dağ'ın açıklamasını paylaşarak tebrik ederken, "gerçekleri konuşmak istiyorsanız bu sorulara cevap verin." dedi.

Polat, "Videonun seviyesiz olduğunu kabul ediyor olmanız siyaset adına güzel bir adım oldu, tebrik ederim. Aziz milletimize gerçekleri konuşmak istiyorsanız bu sorulara cevap verin. Aşı nerede? 128 milyar dolar nerede? Gri pasaportla yurt dışına kaçan vatandaşlar nerede?" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.