Dolar 32,4442
%-0.13
Euro 34,7787
%-0.55
Altın 2.441,250
%0.21
Bist-100 9.946,00
%2.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Gençlik İzmir o isme emanet

AK Gençlik İzmir o isme emanet

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan'ın, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığı görevine getirilmesinin ardından İzmir İl Başkanı olarak atanacak isim belli oldu. İnan ile uzun yıllar birlikte çalışan Recep Tayyip Taslak, İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirildi.

  • Ege Postası
  • 25.02.2021 - 22:27

EGEPOSTASI- AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş'ün önümüzdeki ay yapılacak kongrede görevi AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan'a devredecek olmasının ardından İnan'ın yerine kimin atanacağı merak konusu olmuştu. 

3 yıldır  İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten İnan'ın yerine Recep Tayyip Taslak getirildi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş atamayı duyururken, şu ifadeleri kullandı; "İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı Recep Tayyip Taslak’a emanet. Kardeşimize yeni görevinde başarılar dilerim. Görevi devreden Genel Merkez Gençlik Kolları Kongresi’nde başkan adayımız Eyyüp Kadir İnan Başkanımıza gayretlerinden ötürü teşekkür ederim.İzmirimize hayırlı olsun." 

Atama kararının ardından kongrede Büyükgümüş'ün yerine Gençlik Kolları Başkanlığı görevini devralacak AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyyü Kadir İnan ise "Uzun yıllar birlikte çalıştığımız, gayretine ve azmine tüm İzmir teşkilatımızın şahit olduğu Recep Tayyip Taslak kardeşim İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapacaktır. Kendisini tebrik ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Eyyüp Kadir İnan-Recep Tayyip Taslak

İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atanan Recep Tayyip Taslak ise "Kıymetli Başkanım AK Gençlik İzmir ailesine ve tüm İzmir Gençliği için yaptığınız azim, gayret ve emeğinizin şahidiyiz.Sizlerden devralacağımız bu kutlu bayrağı daha ileriye taşımanın gayreti ve çabası içerisinde olacak,  durmadan yorulmadan yola devam edeceğiz. #Hedef2023" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.