Dolar 32,3752
%0.18
Euro 34,9699
%-0.27
Altın 2.325,650
%0.23
Bist-100 9,08
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
ABD'deki o görsele yanıt! Menemen'in Erdoğan aşkı!

ABD'deki o görsele yanıt! Menemen'in Erdoğan aşkı!

New York'taki Times Meydanı'ndaki reklam panolarına yansıtılan 'Stop Erdoğan' ilanına bir yanıt da İzmir'in Menemen ilçesinden geldi. İlçedeki bazı panolara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek amaçlı “Love Erdoğan" görseli asıldı. Çalışmayı CHP'den AK Parti'ye geçen Menemen Belediyesi başkan Vekili aydın Pehlivan ile AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik ortaklaşa yaptıkları öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 09.03.2021 - 11:37

EGEPOSTASI- ABD’nin ve dünyanın en ünlü meydanlarından biri olan New York’taki Times Meydanı’nda geçen günlerde reklam panolarına “Stop Erdoğan” yazılmasının ardından AK Partili belediyeler atağa kalktı. Bir çok şehirde led ekranlara ve panolara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek amaçlı “Love Erdoğan" yazıldı.

ABD'deki reklama bir yanıt da İzmir'den geldi.

Menemen ilçesi garaj bölgesindeki meydanda yer alan dev üçgen panoya 'Love Erdoğan' yazılı destek görseli asıldı.

"Leove Erdoğan" görseli için AK Parti Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik ile Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan'ın ortak bir çalışma yürüttükleri öğrenildi.

Öte yandan Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un hakkında yürütülen bir soruşturma kapsamında tutuklanmasının ve İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılmasının ardından Belediye Başkan Vekilliği için AK Parti ve CHP arasında kıyasıya bir seçim süreci yaşanmış ve 13 Ocak 2021 tarihinde çekilen kurada ismi çıkan AK Partili Aydın Pehlivan Belediye Başkan Vekili olmuştu. Böylece 20 yıldan fazla yönetimi CHP'de olan ilçe belediyesi AK Parti'ye geçmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.