Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mikrop Hikmet'i duygulandıran doğum günü sürprizi

Mikrop Hikmet'i duygulandıran doğum günü sürprizi

Mikrop Hikmet lakaplı Hikmet Durmuş İzmir'de Maske, Mesafe ve Temizlik kuralına uygun Corona virüs kapsamındaki tedbirlere uyarak örnek bir konser düzenlendi.

  • Ege Postası
  • 08.09.2020 - 14:52

İzmir’de sahne dünyasının en renkli siması olan şovmen şarkıcı Mikrop Hikmet lakaplı Hikmet Durmuş’a sürpriz doğum günü yapıldı. Sevenleri LÖSEV'e bağışta bulunup sertifikasını kendisine hediye etti.

Türkiye’de yapmış olduğu sosyal sorumluluk projeleri ile adından söz ettiren Mikrop Hikmet sürpriz duygu dolu anlar yaşadı.

Doğum gününde Menderes Çatalca Oksijen Garden’de sahne alan sanatçı anonsun ardından sahneye çıktı.

Sevenlerinin birçoğu sosyal medyadan örgütlenmişti. Yoğun bir kalabalık karşısında sahneye çıkan Mikrop Hikmet’i sevenleri bir anda balonlar ve  kendisine ait yüz şablonlu maskelerini takarak "İyi ki doğdun Mikrop", "En faydalı Mikrop" ve "İyi ki varsın" sloganları ile şarkıcıyı karşıladı.

Sevenlerinin bu sürprizine Mikrop Hikmet de kayıtsız kalmadı. Onlara coşkulu bir gece yaşattı. Gece boyunca maske ve mesafe anonsu yapan sanatçıya bir de sürpriz hediye verildi.

Doğum günü hediyesi olarak Sarı Zeybek Kültür Sanat Derneği kendisi adına LÖSEV'e bağışta bulunarak Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) yaşam sertifikasını hediye etti.

Hayatımda aldığım en güzel hediye diyen Mikrop Hikmet, "Şuan inanılmaz duygulandım. Var olun. Hakkınızı helal edin. İzmir’den çok uzak bir yerde sahne alıyorum ve görüyorum ki sevenlerim mekânı doldurmuş. Buraya kadar geleceklerini hiç düşünmedim. Benim için çok büyük sürpriz oldu’’ dedi.

Çeşitli hediyelerin verildiği gecede pasta kesildi. Sonrasında sevenlerini sahneye alan Mikrop Hikmet sosyal mesafe ve maske kuralına uyarak toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

Geceye Türkiye Meclis Üyeleri Birliği Başkanı Yalçın Kocabıyık, Sarı Zeybek Kültür Sanat Derneği Başkanı Ayla Taşdelen ve yönetimi, Biz Bize Yeteriz Platformu Genel Koordinatörü ve organizatör Özcan Gencelli ve platform üyeleri, köşe yazarı Nur Saylan, Mardinliler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Beşir Çoban, Menderesli sevenlerinin yanı sıra yüzlerce kişi katılım sağladı.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.