Dolar 32,3462
%0.3
Euro 35,1024
%-0.05
Altın 2.309,340
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bedia Akartürk, adının verildiği müzede kadınlarla buluştu

Bedia Akartürk, adının verildiği müzede kadınlarla buluştu

Halk müziği sanatçısı Bedia Akartürk, kendi adını taşıyan müzede kadın yöneticiler ve ilçe protokolünün eşleriyle bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 28.08.2019 - 13:08

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, sevilen ses sanatçılarından Bedia Akartürk, isminin verildiği müzede kadınlarla bir araya geldi. Emmioğlu Mahallesindeki Bedia Akartürk Müzesi'nde düzenlenen kahvaltı programına katılan 78 yaşındaki sanatçı, kadınlardan gelen istek üzerine türkü söyledi.

Müzeye her gelişinde duygulandığını ifade eden Akartürk, "Müzeye geldiğimde hatıralarım canlanıyor. Buraya geldiğim zaman mutlu oluyorum. 2007 yılında kaybettiğim hayat arkadaşım Atilla Seller'in fotoğraflarını görünce duygulanıyorum. Çok güzel günlerimiz oldu. Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun."  dedi.

Ödemiş Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Eriş'in eşi Selma Eriş'in de aralarında yer aldığı ilçe protokolünün eşleri etkinliğe katıldı. Akartürk, istek üzerine türkü de söyledi. Selma Eriş, "Ödemişimizin gururu, Türkiye'nin sanat güneşi Bedia Akartürk kahvaltımızı onurlandırdılar. Yaşamınızda sağlıklı ve başarılı günler diliyoruz. Bizi onurlandırdığınız için tekrar teşekkür ediyoruz" dedi.

Etkinlik, müze önünde toplu fotoğraf çekilmesiyle son buldu. (AA-DHA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.