Dolar 32,3113
%0.19
Euro 35,0121
%-0.31
Altın 2.279,510
%0.09
Bist-100 8,97
%1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı’da tiyatro dolu gün

Torbalı’da tiyatro dolu gün

Son yıllarda sanatsal ve kültürel etkinliklere daha fazla yer veren Torbalı Belediyesi Dünya Tiyatro Günü nedeniyle çok özel organizasyonlara imza attı.

  • Ege Postası
  • 28.03.2022 - 11:41

Son yıllarda sanatsal ve kültürel etkinliklere daha fazla yer veren Torbalı Belediyesi Dünya Tiyatro Günü nedeniyle çok özel organizasyonlara imza attı. Hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik tiyatro gösterilerine imza atan Torbalı Belediyesi, hem 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nü kutladı hem de ilçe sakinlerini keyifli anlar yaşattı.

İlk olarak Üzeyir Tavuş’un yazıp yönettiği Türkiye’nin en önemli vantrolog sanatçılarından Ecem Yüksel’in sahne aldığı Çilek ve Arkadaşları isimli tiyatro oyunu Belediye Kültür Merkezi’nde çocuklarla buluştu. Yoğun ilgi nedeniyle iki seans olarak sahnelenen bu müzikli gösteri çocuklara keyifli anlar yaşattı.

BAŞKAN TEKİN’DEN KUTLAMA

Bir gösteri de akşam saatlerinde yetişkinler için sahnelendi. Torbalı Belediyesi, Torbalılı tiyatroseverleri Üzeyir Tavuş’un yazıp yönettiği ‘Ev Hali’ isimli tiyatro oyunu ile buluşturdu. Kahkaha tufanı estiren tek perdelik tiyatro oyununda seyirciler de interaktif bir şekilde tiyatronun bir parçası oldu. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Şüphesiz tiyatro bir şehrin ocak başıdır. Tüm tiyatrocularımızın ve tiyatroseverlerin 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü kutluyorum. Perdelerin hiç kapatılmaması, alkışların hiç susmaması dileği ile; Tüm tiyatro sanatçılarımızın ve tiyatoseverlerin 27 Mart Dünya Tiyatro Günü kutlu olsun” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.