Dolar 32,5966
%0.38
Euro 34,7499
%0.05
Altın 2.496,750
%0.49
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sahne Tozu'ndan yeni oyun: Limandaki Aşk

Sahne Tozu'ndan yeni oyun: Limandaki Aşk

Sahne Tozu Tiyatrosu Kurucusu Çağlar İşgören’in yazıp yönettiği Limandaki Aşk Müzikali 27 Ekim Çarşamba saat 20.00’de dünya prömiyeri yapacak. Haldun Dormen, Göksel Kortay, Oya Başak, Ayşe Arman gibi konuklar da müzikali izleyenler arasında yer alacak.

  • Ege Postası
  • 22.10.2021 - 15:41

Limandaki Aşk müzikalinin konusu özetle şöyle:İngiltere İspanya ile büyük bir savaşın ortasındadır.  Halk yeniden ortaya çıkan veba salgını ile mücadele etmektedir. Tüm bu karanlığın ortasında Rönesans Dönemi'nin aydınlık kraliçesi 1.Elizabeth büyük bir hazırlık içerisindedir. William Shakespeare’in o geceye özel yazdığı oyununun sergileneceği soylular balosu hazırlığı tüm hızıyla sürmektedir. Kraliçe Elizabeth soylular balosunda tüm soylulara büyük bir sürpriz hazırlamaktadır. Şehirde ise halk kendi halindeki yaşantısına devam ederken hiç umulmayan bir aşk filizlenmeye başlar. Sınıf farklılıklarını hiçe sayarak iki gencin yaşadığı bu aşk hiç beklenmeyen şekilde saraya kadar uzanacaktır.

Savaş, veba salgını ve sınıf farkı üçgeni arasında sıkışmış bir aşk… Elizabeth’in soylular balosu için hazırladığı büyük sürpriz ve saklanan büyük sırlar…Heyecanla izleyeceğiniz Limandaki Aşk müzikali 27 Ekim dünya prömiyerinden sonra Kasım ayı boyunca her cuma, cumartesi ve pazar Haldun Dormen Sahnesinde sahnelenmeye devam edecek.

ALYA DORMEN’DEN CUMHURİYET BAYRAMI’NA ÖZEL GÖSTERİ

Haldun Dormen’in yazıp, Sahne Tozu Tiyatrosunda yönettiği “Sen Nerden Çıktın?” oyunu 29 Ekim Cuma günü sahnelenecek. Oyundan önce Haldun Dormen’in torunu Alya Dormen Cumhuriyet Bayramı’na özel olarak hazırladığı dans gösterisini sunacak. Dans gösterisinden sonra Sen Nerden Çıktın oyunu seyirci ile buluşacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.