Dolar 32,3728
%0.17
Euro 35,0404
%-0.07
Altın 2.326,620
%0.27
Bist-100 9,14
%0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere'de Süheyla Taşcıer rüzgarı

Narlıdere'de Süheyla Taşcıer rüzgarı

Narlıdere Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında şair ve senarist Süheyla Taşcıer, şiir dinletisi sundu, ardından kendisini dilemeye gelen hayranlarına kitaplarını imzaladı. Programın ikinci bölümünde ise Taşcıer’in senaristliğini yaptığı Bacıyan-ı Rum (Anadolu Bacıları) isimli belgeselin gösterimi yapıldı.

  • Ege Postası
  • 10.03.2022 - 13:45

Narlıdere Belediyesi, ‘8 Mart Dünya Emekçiler Günü’ etkinlikleri kapsamında şair ve senarist Süheyla Taşcıer’i ağırladı.

Narlıdere Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Gürdal Tosun Sahnesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ve eşi İlke Engin, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Aliye Timisi Ersever, CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Şenkal Uçar ile çok sayıda Narlıdereli katıldı.

Programın ilk bölümünde Süheyla Taşcıer, koreografi eşliğinde şiir dinletisi sundu. Programın ikinci bölümünde ise senaristliğini Süheyla Taşcıer’in yaptığı Bacıyan-ı Rum (Anadolu Bacıları) isimli belgeselin gösterimi yapıldı.

Yaklaşık 850 yıl önce Anadolu’da kurulan ilk kadın teşkilatı olan Bacıyan-ı Rum’un anlatıldığı belgesel Narlıdereliler’den büyük alkış aldı. Programın son bölümünde ise Taşcıer, fuaye alanında hayranları için kitaplarını imzaladı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.