Dolar 32,3736
%0.17
Euro 34,9717
%-0.27
Altın 2.326,080
%0.24
Bist-100 9,07
%-0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen'de Türk Sanat Müziği gecesi: Pehlivan mest etti!

Menemen'de Türk Sanat Müziği gecesi: Pehlivan mest etti!

Menemen Belediyesi, Menemen Kültür ve Halk Oyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği işbirliğiyle dün akşam Türk Sanat Müziği Konseri düzenledi. Konseri izleyen Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan da sahneye çıkarak 'Baharı Bekleyen Kumrular Gibi' adlı eseri seslendirdi.

  • Ege Postası
  • 14.03.2022 - 11:10

Menemen Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konsere, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan ve eşi Filiz Pehlivan, Menemen Emniyet Müdürü Gürcan Alev ve ailesi, Milliyetçi Hareket Partisi Menemen İlçe Başkanı Ali Rıza Bölük, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda sanatsever katıldı. Salondaki yoğun ilginin yanı sıra bir bölümü Menemen Belediyesi Facebook hesabından canlı olarak yayınlanan konser, ilgiyle izlendi. 

Birbirinden değerli sanat müziği eserlerinin icra edildiği konserde izleyenler coşkulu dakikalar yaşadı. Birbirinden değerli eserler, hep birlikte söylendi.

PEHLİVAN DA SAHNEYE ÇIKTI

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan da seyirciden gelen istekler üzerine sahneye çıkarak bir şarkı söyledi. Pehlivan sözü Ali Tekintüre'ye, bestesi Coşkun Sabah'a ait olan 'Baharı Bekleyen Kumrular Gibi' adlı eseri seslendirdi.

PEHLİVAN: MEST OLDUK

Konsere dair görüşlerini paylaşan Başkan Vekili Pehlivan, “Bu akşam burada hep birlikte değerli şefimiz Ezel Barış yönetiminde nefis bir Türk Sanat Müziği ziyafeti yaşadık. Ben ne zaman Türk Sanat Müziği dinlesem tüm yorgunluğumdan, stresimden arınıyor, bir anlamda terapi oluyorum. Eminim ki bu gece burada bulunan siz kıymetli dinleyiciler de benimle benzer duyguları hissetmişsinizdir. Sayın Ezel Barış şefimiz, bizlere tadı damağımızda kalacak bir gece yaşattı. Kendisine ve ekip arkadaşlarını kulaklarımızın pasını silen, ruhumuza iyi gelen bu mükemmel performans için tebrik ediyorum. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘Sanatsız kalan bir milletin, hayat damarlarından biri kopmuş demektir.’ Bizler de Menemen Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya bu şiarla hakları olan değeri veriyoruz. Vermeye de devam edeceğiz. Sanat adına yürütülen tüm çabaları önemsiyor ve destek olmaya çalışıyoruz. Bu vesileyle kıymetli şefimizi, değerli sanatçılarımızı ve bu güzel organizasyonda emeği geçen herkesi kutluyorum. Sağ olun var olun. İyi ki varsınız.” dedi. 

Göksenin Çakmak’ın sunuculuğunu yaptığı programda, Başkan Vekili Pehlivan, koronun şefi Ezel Barış’a çiçek takdim etti. Dernek Başkanı Cemil Usumu ise sanata ve sanatçıya desteklerinden ötürü Başkan Pehlivan’a plaket hediye etti. Program çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.