Dolar 32,3765
%0.18
Euro 34,9820
%-0.24
Altın 2.325,600
%0.22
Bist-100 9,07
%-0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da bayram çocuklarına özel konser

Karşıyaka'da bayram çocuklarına özel konser

Karşıyaka Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen “30. Uluslararası Karşıyaka Çocuk Festivali” tüm coşkusuyla devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 22.04.2022 - 09:55

Azerbaycan, Kırgızistan, Kazakistan, Kosova, Sırbistan, KKTC ve Kuzey Makedonya’dan gelen çocukların katılımıyla renklenen festival kapsamında dün ‘Bu Ne Biçim Mozart’ başlıklı bir konser gerçekleştirildi.

Karşıyaka Oda Orkestrası’nın hazırladığı anlatımlı konserde çocuklar, Mozart’ın renkli dünyasında sürprizler ve bol kahkahayla yol aldı; akıllarına kazınacak güzel müziklerle, klasik müzik dünyasına adım attı. Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde gerçekleşen konserde sahne alan Amadeus Mini Orkestrası’nın (KODA Quintet) performansı büyük beğeni kazandı. 

RENKLİ GÖSTERİLER

Festival heyecanı, bugün de Çarşı, Alaybey İZBAN girişi, Nergiz Parkı ve Zühtü Işıl Meydanı gibi noktalarda gerçekleşecek gösteriler ile ilçeye yayılmaya devam edecek. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ise sabah saatlerinde temsilci çocukların Kaymakam, Belediye Başkanı ile İlçe Milli Eğitim Müdürü’ne yapacağı makam ziyaretleri ve Mustafa Reşit Paşa İlkokulu’ndaki törenin ardından, Mavibahçe’de final gösterileri sergilenecek. Son olarak da Mavişehir Tay Park’ta Çocuk Spor Şenliği yapılacak. Misafir çocuklar 24 Nisan’da Karşıyaka’dan ayrılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.