Dolar 32,5658
%0.28
Euro 34,7641
%0.09
Altın 2.492,830
%0.34
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli'de yeni yılın ilk kursları başlıyor

Çiğli'de yeni yılın ilk kursları başlıyor

Çiğli Belediyesi, vatandaşların kültürel aktivitelere yönelimini desteklemek amacıyla halk oyunları, gitar, keman, kaval, yan flüt ve psikodrama tanıtım grubu kayıtlarının başladığını duyurdu.

  • Ege Postası
  • 10.01.2022 - 15:32

Başkan Utku Gümrükçü ile birlikte kültür sanat alanında önemli bir atılım gerçekleştiren Çiğli Belediyesi, 2022 yılına da hızlı bir giriş yaptı. Belediyenin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuru da; halk oyunları, gitar, keman, kaval, yan flüt ve psikodrama tanıtım grubu kayıtlarının başladığı belirtildi.  Kurslara kayıt olmak isteyen vatandaşlar Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne giderek ya da [email protected] ve 0232 935 55 35 (2380-2370) numaralı hat üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilecek. Hali hazırda devam eden yetişkin tiyatro, yazı ve senaryo, çocuk bağlama, yetişkin bağlama, yağlıboya resim, su kabağı işlemeciliği ve heykel kurslarının yanı sıra yeni açılan kurslarla birlikte toplam kurs sayısı 13’e yükseldi.

Başkan Gümrükçü: “Kültür sanat denince akıllara Çiğli gelecek”

Kültür sanat alanındaki çalışmalarına yeni yılda da kararlılıkla devam edeceklerini ifade eden Başkan Gümrükçü, “Göreve gelirken Çiğli’yi kültür sanat alanında İzmir’in merkezi yapacağımızın sözünü vermiştik. Bu doğrultuda düzenlediğimiz kültürel etkinliklerin yanı sıra açtığımız kurslarla da hemşehrilerimizin sosyalleşmesini ve sanatsal üretime dahil olmasını sağlıyoruz. Son olarak, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde 6 yeni kursumuz için kayıtları başlattık. 7’den 70’e her yaştan vatandaşımızın dilediği alanda kültür sanat faaliyetlerinde bulunması amacıyla kurslarımızı çeşitlendirmeye devam edeceğiz” dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.